Fatih Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | 8. Sınıf Veli Motivasyon Toplantısı
8. Sınıf Veli Motivasyon Toplantısı 8. Sınıf Veli Motivasyon Toplantısı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Fatih Okyanus Koleji'nde 23 Eylül 2017 Cumartesi günü saat 11.00’da 8. sınıf velilerimiz için sınav sistemi değişikliği ile ilgili motivasyon toplantısı düzenlendi.

Ortaokul 8. sınıf velilerimiz ile kaldırılan sınav sisteminden sonra öğrencilerin içinde bulunduğu akademik ve psikolojik durumun değerlendirmesi yapıldı.

Ortaokul Müdürümüz Ayhan Erzi ABİDE (Akademik Becerilerin İzlenmesi ve Değerlendirilmesi) projesi kapsamında yapılacak olan çalışmalardan ve kullanılacak kaynaklardan bahsederek mevcut eğitim ve öğretimin hız kesmeden devam edeceğinden bahsetti. Gelecek olan sistem ne olursa olsun çalışan öğrencinin başarılı olacağını vurgulayarak, öğrencilerimizi motive etmek konusunda hep birlikte destek olmamız gerektiğini dile getirdi.

Her zaman öğrencilerimize ve velilerimize her konuda destek olacağımızı ifade ederek katılımlarından dolayı velilerimize teşekkür ettiler. Kokteyl alanında da velilerimizin merak ettikleri konularla ilgili sorularını yanıtlamak üzere toplantımız sonlandırıldı.


Haber
:
Ayhan Erzi
Editör
:
Göktuğ Hekimoğlu
Fotoğraf
:
KÜBRA GÖNÜL
Tarih
:
25 Eylül 2017, Pazartesi 10:47
Okunma
:
1.135 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları