Fatih Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | 5., 6. ve 7. Sınıflar'a Ergenlik Semineri
5., 6. ve 7. Sınıflar'a Ergenlik Semineri 5., 6. ve 7. Sınıflar'a Ergenlik Semineri
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Avcılar, Bahçeşehir, Halkalı, Fatih ve Beylikdüzü Okyanus Koleji'nde Ortaokul öğrencilerine, rehber öğretmenler tarafından "Ergenlik Semineri" verildi.

Okyanus Kolejleri'nde öğrencilere yönelik rehberlik seminerleri devam ediyor...

Avcılar Okyanus Koleji'nde 13 Kasım 2013 Çarşamba günü 6. ve 7. Sınıf öğrencilerine Rehber Öğretmen Hande İpekli tarafından "Ergenlik Semineri" verildi.

Çocukluktan yetişkinliğe yol alan öğrenciler "Ergenlik" konulu eğitim videosunu öğretmenler eşliğinde izlediler.

Seminerde; bireyin gelişim evrelerinin en önemli basamağı olan ergenlik döneminin genel özelliklerine dikkat çekildi.

Kız ve erkek öğrenciler için ayrı ayrı düzenlenen seminerde; öğrencilere doğru bilgileri, uygun şekilde sunarak sağlıklı gelişimlerini sağlamak amaçlandı.

Bahçeşehir Okyanus Koleji'nde de 19 Kasım 2013 Salı günü 5., 6., 7. ve 8. Sınıf erkek öğrencilerine Rehber Öğretmen Yusuf Kenan Yılmaz tarafından, 21 Kasım 2013 Perşembe günü de 5., 6., 7. ve 8. Sınıf kız öğrencilerine Rehber Öğretmen Esra Açıkses Aydın ve Psikolog Özge Ödemiş tarafından "Ergenlik Semineri" verildi.

Halkalı Okyanus Koleji'nde de kız öğrencilere Ortaokul Rehber Öğretmeni Seher Akkuş, erkek öğrencilere ise Lise Rehber Öğretmeni Ercan Çaykara tarafından "Ergenlik Dönemi" hakkında sunum yapıldı.

Ergenlik döneminin farklı yönlerine vurgu yapılan, uzman psikologlar tarafından hazırlanmış videolar izletildikten sonra öğrencilerin sorularına cevap verildi. Ayrıca kızlarla yapılan seminere okul psikoloğu Hayal Çeçen de katılarak, katkılarını sundu.

Fatih Okyanus Koleji'nde de 5., 6. ve 7. Sınıf öğrencilerine de 26 Kasım 2013 Salı günü rehber öğretmenler tarafından ergenlikle ilgili bilgilendirme semineri verildi.

Beylikdüzü Okyanus Koleji'nde ise, 26 Kasım 2013 Salı günü erkek öğrencileren; 4 Aralık 2013 Çarşamba günü ise kız öğrencilere rehber öğretmenler tarafından "Ergenlik Dönemi ve Sorunları" konulu seminer verildi.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
26 Kasım 2013, Salı 13:56
Okunma
:
7.614 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları