Fatih Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | ´´Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün`` Projesi Meslek Tanıtım Semineri
´´Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün`` Projesi Meslek Tanıtım Semineri ´´Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün`` Projesi Meslek Tanıtım Semineri
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Fatih Okyanus Koleji’nde 8 Aralık 2017 Cuma günü saat 11.30’da 5,7 ve 8. sınıf öğrencilerimize projemize destek olan Fatih Emniyet Müdürlüğünde görev alan polislerimiz tarafından seminer salonumuzda meslek tanıtım semineri yapıldı.

Fatih Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi Rehberlik Biriminin hayata geçirdiği ´´Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün``projesi kapsamında düzenlediği meslek tanıtım seminerlerimize ‘Emniyet Güçleri Mensubu’ mesleğinin tanıtımıyla devam edildi. Projemize destek olan Fatih Emniyet Müdürlüğünde görev alan: Ercan SANDIKÇI, Emre AKGÜN, Ahmet ÇIRAKOĞLU, Okan YILMAZ öğrencilerimize kendi mesleğini tanıtan sunum yaptı.

Öğrencilerimiz meslek ile ilgili merak ettikleri konular hakkında emniyet güçleri mensuplarına sorular yönelttiler. Yoğun ilgi gösterilen ve merak uyandıran seminerimiz öğrencilerimizin coşkulu alkışlarıyla sona erdi.

Emniyet gücü mensuplarına eğitime verdikleri destek için teşekkür edilerek çiçek takdim edildi.


Haber
:
Ayhan Erzi
Editör
:
Göktuğ Hekimoğlu
Fotoğraf
:
Hülya KALYONCU
Tarih
:
13 Aralık 2017, Çarşamba 08:09
Okunma
:
860 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları