Fatih Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Fatih Okyanus Kolejinde "Özgüvenli Çocuklar Nasıl Yetiştirilir?” Anne-Baba-Çocuk Atölyesi" Yapıldı
Fatih Okyanus Kolejinde "Özgüvenli Çocuklar Nasıl Yetiştirilir?” Anne-Baba-Çocuk Atölyesi" Yapıldı Fatih Okyanus Kolejinde "Özgüvenli Çocuklar Nasıl Yetiştirilir?” Anne-Baba-Çocuk Atölyesi" Yapıldı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Fatih Okyanus Kolejinde, "Özgüvenli Çocuklar Nasıl Yetiştirilir Anne-Baba-Çocuk Atölyesi" etkinliği gerçekleştirildi.

Okyanus Kolejleri İlkokul Kademesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimi tarafından yürütülen "Anne-Baba-Çocuk Atölyesi" projesi Fatih Okyanus Kolejinde devam etmektedir. İlkokul kademesi velilerinden ve öğrencilerinden oluşan gruplarla, rehber öğretmenlerin liderliğinde yürütülen çalışma 21 Aralık 2019 Cumartesi günü gerçekleştirilmiştir.

Velilerden ve öğrencilerden oluşan gruplarla yürütülen “Özgüvenli Çocuklar Nasıl Yetiştirilir” konulu atölye çalışması 2 oturumda gerçekleştirildi. Birinci oturumda Psikolog Mehtap YILMAZ tarafından interaktif sunum yapıldıktan sonra, ikinci oturumda da okul psikologlarımız eşliğinde velilerimiz ile birlikte anne-baba olma deneyimleri paylaşılarak, yaratıcı drama etkinlikleri gerçekleştirildi.

Öğrencilerimiz ile yapılan çalışmada Uzman Psikolog Çağla TUNA eşliğinde yaratıcı drama etkinliklerinin yanı sıra, özgüven becerilerini arttırmaya yönelik çalışmalar ile farkındalık çalışması yapıldı.

Çalışmanın sonunda öğrenci ve veliler bir araya geldiler ve ortak paylaşım ile aile etkinliği gerçekleştirdiler.

Velilerimiz ve öğrencilerimiz atölye çalışması sonunda memnuniyetlerini dile getirerek farkındalık sağladılar. Öğrencilerimizin elinden, velilerimiz katılım sertifikalarını aldılar.


Haber
:
Nil Baylar
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Halil Aktaş
Tarih
:
20 Ocak 2020, Pazartesi 14:41
Okunma
:
860 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları