Fatih Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Fatih Okyanus Kolejinde "Aile İçi İletişim ve Çatışma Çözme Becerileri Anne-Baba Atölyesi" Yapıldı
Fatih Okyanus Kolejinde "Aile İçi İletişim ve Çatışma Çözme Becerileri Anne-Baba Atölyesi" Yapıldı Fatih Okyanus Kolejinde "Aile İçi İletişim ve Çatışma Çözme Becerileri Anne-Baba Atölyesi" Yapıldı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri İlkokul Kademesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimi tarafından yürütülen "Anne Baba Atölyesi" projesi Fatih Okyanus Kolejinde devam etmektedir. İlkokul kademesi velilerinden ve öğrencilerinden oluşan gruplarla, rehber öğretmenlerin liderliğinde yürütülen çalışma 28 Aralık 2019 Cumartesi günü gerçekleştirilmiştir.

Velilerden ve öğrencilerden oluşan gruplarla yürütülen “Aile İçi İletişim ve Çatışma Çözme Becerileri” konulu atölye çalışması 2 oturumda gerçekleştirildi. Veliler ile yapılan birinci oturumda Uzman Psikolog Çağla TUNA tarafından interaktif sunum yapıldıktan sonra, ikinci oturumda da velilerimiz ile birlikte anne-baba olma deneyimleri paylaşılarak, yaratıcı drama etkinlikleri gerçekleştirildi.

Öğrencilerimiz ile yapılan çalışmada Psikolog Mehtap YILMAZ ÇAKIR eşliğinde yaratıcı drama etkinliklerinin yanı sıra, iletişim becerilerini arttırmaya yönelik çalışmalar ile farkındalık çalışması yapıldı.

Velilerimiz ve öğrencilerimiz atölye çalışması sonunda bir araya gelerek ortak etkinlik yaparak farkındalık sağladılar. Öğrencilerimizin elinden, velilerimiz katılım sertifikalarını aldılar.


Haber
:
Nil Baylar
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Halil Aktaş
Tarih
:
21 Ocak 2020, Salı 10:50
Okunma
:
880 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları