Fatih Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Fatih Okyanus Koleji’nde "Teknolojinin Yeterli ve Güvenli Kullanımı" Çalışması Yapıldı
Fatih Okyanus Koleji’nde "Teknolojinin Yeterli ve Güvenli Kullanımı" Çalışması Yapıldı Fatih Okyanus Koleji’nde "Teknolojinin Yeterli ve Güvenli Kullanımı" Çalışması Yapıldı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Fatih Okyanus Koleji’nde, "Teknolojinin Yeterli ve Güvenli Kullanımı" etkinliği gerçekleştirildi.

Günümüzde artan internet ve ekran kullanımı ile ilgili sorunlar göz önüne alınarak Fatih Okyanus Koleji İlkokul Kademesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimi olarak önleyici rehberlik kapsamında "Teknolojinin Yeterli ve Güvenli Kullanımı” ile ilgili sunumlar ve etkinlikler yapıldı.

Fatih Okyanus Koleji İlkokul Psikologları Mehtap YILMAZ ÇAKIR ve Çağla TUNA tarafından, 11-19 Nisan 2019 tarihleri arasında ilkokul öğrencilerine "Teknolojinin Yeterli ve Güvenli Kullanımı, Teknoloji Bağımlılığı " çalışması sınıf içinde yapıldı.

Geleneksel Türk oyunlarından örnekler verilmiş ve teknoloji olmasaydı neler yapabilirdik teması ile sınıf içinde interaktif bir etkinlik gerçekleştirilmiştir. Ayrıca öğrencilerimizin sınıf içinde, teknoloji bağımlılığı ve kullanımı ile ilgili yaptığı form ve etkinlikleri evlerine göndererek, veliler ile beraber incelenmesi istenmiştir.


Haber
:
Nil Baylar
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Ceren Altıkadeş
Tarih
:
26 Nisan 2019, Cuma 13:32
Okunma
:
776 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları