Fatih Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Fatih Okyanus Koleji’nde, Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında geliştirdiğimiz ''Oyun Arkadaşım'' projesini gerçekleştirdik.
Fatih Okyanus Koleji’nde, Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında geliştirdiğimiz ''Oyun Arkadaşım'' projesini gerçekleştirdik. Fatih Okyanus Koleji’nde, Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında geliştirdiğimiz ''Oyun Arkadaşım'' projesini gerçekleştirdik.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Fatih Okyanus İlkokulu olarak Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında geliştirdiğimiz ''Oyun Arkadaşım'' 23.02.2019 Cumartesi günü gerçekleştirdik. bugün itibariyle uygulamaya koyduk.

 


Fatih Okyanus Koleji ve Sosyal Hizmeter ve Aile Bakanlığına bağlı çalışan Mutlu Yuva Derneği iş birliği ile yürütülen proje, 23 Şubat Cumartesi günü Fatih Okyanus İlkokulu 3-B sınıfındaki öğrencilerin Sevgi Yuvaları'nda kalan çocuklarla bir araya gelerek proje dahilinde yürütülen atölyelerde keyifli ve nitelikli vakit geçirmeleri sağlandı.

Küçük gruplara ayrılmış tüm çocuklar ''Kutu Oyunları,Özgüven,Sanat ve Çocuk Oyunları'ndan oluşan dört atölyede dönüşümlü olarak etkinlik yaptılar.Atölye etkinlikleri bittikten sonra tüm gruplar Beden Eğitimi öğretmeni tarafından kurulan parkurlarda heyecanlı,rekabete dayalı oyunlar oynayıp Sinema Salonu gibi tasarlanmış olan konferans salonunda film izlediler.Program, Günün Değerlendirmesi ve Hediyeleşme ile sonlandırıldı.

Proje,yaşamları boyunca farklı süreçlerden geçen tüm çocukların farklılıklara karşı farkındalıklarını arttırıp aralarında duygusal ve sosyal bir bağ kurmayı amaç ediniyor. Proje Mart ve Nisan aylarında ayda birer kere tekrarlanarak devam edecek. 


Haber
:
Nil Baylar
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Halil Aktaş
Tarih
:
26 Şubat 2019, Salı 14:06
Okunma
:
694 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları