Fatih Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Fatih Okyanus Koleji’nde "Mahremiyet Eğitimi" Çalışmaları Yapıldı
Fatih Okyanus Koleji’nde "Mahremiyet Eğitimi" Çalışmaları Yapıldı Fatih Okyanus Koleji’nde "Mahremiyet Eğitimi" Çalışmaları Yapıldı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Fatih Okyanus Koleji’nde, "Mahremiyet Eğitimi" Sınıf İçi Çalışmalar ve Seminerler Düzenlendi.

Okyanus Koleji Rehberlik Birimi olarak önleyici rehberlik kapsamında "Mahremiyet Eğitimi” ile ilgili sunumlar ve video gösterimi yapıldı.

Fatih Okyanus Koleji İlkokul Psikologları Mehtap YILMAZ ÇAKIR ve Çağla TUNA tarafından, 11-15 Şubat 2019 haftasında 1., 2. ve 3. Sınıf öğrencilerine sınıf içinde "Beden Mahremiyeti " çalışmaları yapıldı.

18 Şubat 2019 günü 4. Sınıf öğrencilerine İlkokul Psikoloğu Mehtap YILMAZ ÇAKIR tarafından “Büyüme ve Beden Mahremiyeti” konusunda okulumuzun konferans salonunda seminer verildi.

Beden mahremiyeti, iyi ve kötü dokunuşlar nelerdir ve neler yapılması gerektiği ile ilgili bilgilerin yer aldığı bilgilendirmelerin ardından, “Beden Özel Alan Tanımlaması” yapıldı, iyi dokunuşlar ve kötü dokunuşlar nelerdir, kötü dokunuş ile karşılaştıklarında neler yapılması gerekir, iyi dokunuş ve kötü dokunuş nasıl ayırt edilir gibi bilgiler verildi. Öğrencilerin de aktif katılımı sağlanarak çalışmalar sonlandırıldı.

Yapılan çalışma içeriği ile ilgili aynı gün veli interaktif sisteminden bilgilendirme yapıldı. Öğrencilere izletilen videonun linki velilerimiz ile paylaşıldı.


Haber
:
Nil Baylar
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
halil aktaş
Tarih
:
19 Şubat 2019, Salı 13:35
Okunma
:
897 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları