Fatih Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Fatih Okyanus Koleji’nde İlkokul Kademesi Öğrencilerine ‘İlk Yardım’ Semineri
Fatih Okyanus Koleji’nde İlkokul Kademesi Öğrencilerine ‘İlk Yardım’ Semineri Fatih Okyanus Koleji’nde İlkokul Kademesi Öğrencilerine ‘İlk Yardım’ Semineri
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Fatih Okyanus Koleji’nde 7 Haziran 2018 Perşembe günü tüm ilkokul öğrencilerine İlk Yardım Eğitim Uzmanı Emine BUCAK tarafından ‘İlk Yardım’ semineri düzenlendi.

Fatih Okyanus Koleji İlkokul kademesi öğrencilerine ilk yardım nedir?, İlk yardımın önemi ve temel uygulamaları ile ilgili uzmanımız tarafından genel bilgilendirme yapılarak; kanamalar, yaralanmalar, solunum yolu tıkanıklığı, yanıklar, bayılma, zehirlenmeler, hayvan ve böcek ısırmaları ve sokmaları gibi acil durumlarda nasıl tedbirler almaları gerektiği konusunda bilgilendirme yapıldı.

Öğrencilerimiz ‘İlk Yardım’ ile ilgili merak ettikleri konular hakkında uzmanımıza sorular yönelttiler. Yoğun ilgi gösterilen ve merak uyandıran seminerimiz öğrencilerimizin coşkulu alkışlarıyla sona erdi. İlk Yardım Eğitim Uzmanı Emine BUCAK’a eğitime verdikleri destek için teşekkür edilerek çiçek takdim edildi.


Haber
:
Nil Baylar
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
Halil Aktaş
Tarih
:
07 Haziran 2018, Perşembe 15:38
Okunma
:
887 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları