Fatih Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | ''Oyun Arkadaşım'' projesinin 2. buluşmasını 23.03.2019 tarihi itibariyle gerçekleştirdik
''Oyun Arkadaşım'' projesinin 2. buluşmasını 23.03.2019 tarihi itibariyle gerçekleştirdik ''Oyun Arkadaşım'' projesinin 2. buluşmasını 23.03.2019 tarihi itibariyle gerçekleştirdik
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Fatih Okyanus İlkokulu olarak Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında geliştirdiğimiz ''Oyun Arkadaşım'' projesini bugün itibariyle uygulamaya koyduk.

Fatih Okyanus Koleji ve Mutlu Yuva Derneği iş birliği ile yürütülen proje, 23 Şubat-20 Nisan 2019 süresi boyunca ayda bir cumartesi Fatih Okyanus İlkokulu 3-B sınıfındaki öğrencilerin Sevgi Yuvaları'nda kalan çocuklarla bir araya gelerek proje dahilinde yürütülen atölyelerde keyifli ve nitelikli vakit geçirmeleri sağlandı.

Küçük gruplara ayrılmış tüm çocuklar ''Kutu Oyunları,Müzik,Sanat,Çocuk Oyunları ve Spor’dan oluşan dört atölyede dönüşümlü olarak etkinlik yaptılar.Atölyelerde heyecanlı ve keyifli dakikalar geçiren çocuklar günün sonunda Sinema Salonu gibi tasarlanmış olan konferans salonunda film izlediler.Program, Günün Değerlendirmesi ve Hediyeleşme ile sonlandırıldı.

Proje,yaşamları boyunca farklı süreçlerden geçen tüm çocukların farklılıklara karşı farkındalıklarını arttırıp aralarında duygusal ve sosyal bir bağ kurmayı amaç ediniyor.


Haber
:
Nil Baylar
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Ceren Altıkardeş
Tarih
:
25 Mart 2019, Pazartesi 14:45
Okunma
:
1.221 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları