Beykent Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Beykent Üç Boyutlu Deyimler Sergisi
Beykent Üç Boyutlu Deyimler Sergisi Beykent Üç Boyutlu Deyimler Sergisi
  • Paylaş
Beykent Okyanus Kolejinde 'Üç Boyutlu Deyimler Sergisi' 10.01.2018 Perşembe günü Ortaokul kademesinden 5, 6 ve 7.sınıfların katılımıyla gerçekleştirildi. Üç Boyutlu Deyimler Sergisi büyük ilgi gördü.

Beykent Okyanus Koleji’nde ortaokul kademelerinden 5,6 ve 7. sınıfların katılımıyla gerçekleştirilen ‘’ Üç Boyutlu Deyimler Sergisi’’ öğrencilerin bizzat kendi ellerinden çıkmış ürünler olması sebebiyle herkesin ilgisini çekti.

Bu etkinlik yapılmadan önce  MEB kitabından Türkçe Öğretmenleri her sınıf seviyesinde kullanılan deyimleri belirledi. Öğrencilerin tümüne başka bir öğrencide olmayacak şekilde farklı deyimler verilerek hazırlanması istendi. Böylelikle öğrenciler hem deyimleri görsel olarakgörmüş hem de deyimlerle ilgili yaratıcılıklarını göstermiş oldular. Ayrıca deyimleri kendilerine göre yorumlayan öğrenciler oldukça sıradışı eserler ortaya koydular. Soyut kavramları üç boyutlu halde sunmayı başaran öğrencilerimizin mizah dünyası da herkesin beğenisini topladı.

Üç boyutlu deyimler, öğrencilerin rahatlıkla görebileceği ve inceleyebilecekleri bir ortamda sergilenerek tüm ortaokul kademesine sunulmuş oldu. Hafta boyu sergilenen deyimler ayrı ve farklı bir köşe oluşturdu.


Haber
:
Emrah Karatepe
Editör
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
11 Ocak 2019, Cuma 16:42
Okunma
:
668 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları