Beykent Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Beykent Ortaokul Şubesi Ortaokul Tanıtım Toplantısını Gerçekleştirdi.
Beykent Ortaokul Şubesi Ortaokul Tanıtım Toplantısını Gerçekleştirdi. Beykent Ortaokul Şubesi Ortaokul Tanıtım Toplantısını Gerçekleştirdi.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri Beykent Şubesi 6. sınıf velilerine yönelik yaptığı toplantıda tanışmak ve yeni eğitim öğretim yılına dair beklenti ve taleplerini görüşmek üzere bir araya geldiler.

Beykent Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi 6.sınıflar veli bilgilendirme toplantısı ile eğitim ve öğretim hayatına ''Merhaba'' dedi. 

Okulumuzun 2018-2019 eğitim ve öğretim veli toplantısı  21 Eylül Cuma günü saat 16.30 -19.00 saatleri arasında yapıldı. Okul Müdürümüz Emrah KARATEPE ve öğretmenlerimizin katılımı ile  toplantı gerçekleştirilmiştir.

 Kokteyl ile başlayan toplantımızda öğretmenlerimiz yıl içerisinde yapacakları eğitim öğretim faliyetleri hakkında bilgilendirme yaptılar.

6. sınıf  öğretmenlerinin katıldığı dönem boyunca yıl içerisinde  çalışmaların bilgisinin aktarıldığı toplantıda velilerin hem okul öğretmenlerini tanıyıp hemede birbirleriyle tanıştıkları program yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olması dilekleri ile sona erdi. Katılım sağlayan tüm velilerimize teşekkür ediyoruz. 


Haber
:
Emrah Karatepe
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
Cansu BOLCAN
Tarih
:
24 Eylül 2018, Pazartesi 10:01
Okunma
:
674 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları