Beykent Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Beykent Ortaokul Şubesi Ortaokul Tanıtım Toplantısını Gerçekleştirdi.
Beykent Ortaokul Şubesi Ortaokul Tanıtım Toplantısını Gerçekleştirdi. Beykent Ortaokul Şubesi Ortaokul Tanıtım Toplantısını Gerçekleştirdi.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri Beykent Şubesi 7. ve 8. sınıf velilerine yönelik yaptığı toplantıda tanışmak ve yeni eğitim öğretim yılına dair beklenti ve taleplerini görüşmek üzere bir araya geldiler.

22.09.2018 Cumartesi günü yapmış olduğumuz toplantımızda öncelikle Okul Müdürümüz Emrah Karatepe başlangıç konuşmasını ve İnteraktif Pusulam hakkında yapılan çalışmaları iletti. Ardından Rehber Öğretmenimiz Fatma İlhan LGS sunumu ve rehberlik çalışmalarından bahsetti. 

Matematik Öğretmenimiz Yunus Üstün, Fen Bilimleri Öğretmenimiz Zeynep Fulden Seri, Türkçe Öğretmenimiz Hülya Mert, İngilizce Öğretmenimiz Hazal Altın, Din Kültürü Öğretmenimiz Tuğçe Özkısa sırayla söz alarak branşlarıyla alakalı gerekli açıklamaları yaptıktan sonra dilek ve temmenilerde bulundular.

Yeni eğitim öğretim yılına dair düşünceler paylaşıldıktan sonra katılan velilerimize teşekkür edilip toplantı sonlandırıldı.


Haber
:
Emrah Karatepe
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
Nurseren Uçar
Tarih
:
22 Eylül 2018, Cumartesi 15:11
Okunma
:
757 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları