Beykent Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Beykent Okyanus Kolejleri 5. Sınıflar Yıl Sonu Funday Etkinliği
Beykent Okyanus Kolejleri 5. Sınıflar Yıl Sonu Funday Etkinliği Beykent Okyanus Kolejleri 5. Sınıflar Yıl Sonu Funday Etkinliği
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
8 Nisan Pazartesi akşamı Beykent Okyanus Koleji 5.sınıf öğrencileri ile yıl sonu İngilizce Funday etkinliği düzenlenmiştir. 

5.sınıf öğrencileri, yıl boyunca çaba gösterdikleri haftada 18 saat İngilizce eğitim maratonunun ardından tüm bilgi ve birikimlerini İngilizce zümresinin hazırladığı ve desteklediği İngilizce tiyatro gösterisinde sergilemişlerdir. 11 sahneden oluşan tiyatro gösterisinin ana teması gelişmiş teknolojinin hayatımıza etkisi olmuştur. Oyun, gün boyunca kanepede oturup vaktini yalnızca televizyon programlarını izleyerek geçiren ailenin diyaloğu ile başlayıp sırası ile sağlık programları, spor yorumları, magazin haberleri, belgesel, hava durumu,çizgi film, yemek programları gibi çeşitli gösterilerle devam etmiştir.

Öğrenciler sergiledikleri programlarda çeşitli bilgiler verdikten sonra oyun sonunda ellerinde pankartlarla teknolojinin günümüzdeki etkisi hakkında önemli mesajlar vermişlerdir. Renkli kostümleri, telaffuzları ve akıcı İngilizce diyalogları ile öğretmenlerini ve ailelerini büyüleyen öğrenciler sahnede adeta bir yıldız gibi parlamışlardır. 

Hem duygusal hem de eğlenceli anlara tanıklık ettiğimiz bu gösteri için öğrencilerimizle gurur duyduğumuzu belirtir, başarılarının hayat boyu devam etmesini dileriz.

 


Haber
:
Emrah Karatepe
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Hazal Altın, Elif Nur Gül, Yeşim Soylamış, Akın Mescioğlu
Tarih
:
11 Nisan 2019, Perşembe 03:57
Okunma
:
736 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları