Beykent Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Beykent Okyanus Kolejinde Okyanus Kolejleri 6. Spor Günü Coşkuyla Kutlandı
Beykent Okyanus Kolejinde Okyanus Kolejleri 6. Spor Günü Coşkuyla Kutlandı Beykent Okyanus Kolejinde Okyanus Kolejleri 6. Spor Günü Coşkuyla Kutlandı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Beykent Okyanus kolejinde 10 Nisan Çarşamba günü Okyanus kolejleri 6. spor günü Beden Eğitimi zümresinin hazırlamış olduğu sabah sporları ,koridor etkinlikleri , Beslenme uzmanı Beste PULAT'ın '' Kalp sağlığı ve Sağlıklı beslenme'' adlı seminerine öğrencilerimizin yoğun ilgi ve katılım göstermesiyle coşkuyla kutlandı.

Beykent Okyanus Kolejinde 10 Nisan 2019 Çarşamba günü Okyanus Koleji Spor günü etkinliklerine Beden Eğitimi zümresince Anaokulu , ilkokul ve ortaokul öğrencilerine sabah sporu yaptırılarak başlandı.İlkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine koridor etkinlikleri çuval , parkur yarışları, pinpon topu taşıma ve üfleyerek bardaktan pinpon topu çıkarma oyunları yaptırıldı.Beslenme uzmanı ve Diyetisyen Beste PULAT tarafından ortaokul 5, 6 ve 7. sınıf öğrencilerine "Kalp sağlığı ve Sağlıklı beslenme"adlı seminer verildi.Beden eğitimi zümresince öğle tenefüsünde öğretmenlere yönelik ayak tenisi oynatılarak spor günü noktalandı.Katılım gösteren öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.


Haber
:
Emrah Karatepe
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Cansu BOLCAN
Tarih
:
11 Nisan 2019, Perşembe 20:18
Okunma
:
2.150 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları