Beykent Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Beykent Okyanus Kolejinde İngilizce Tiyatro Etkinliği
Beykent Okyanus Kolejinde İngilizce Tiyatro Etkinliği Beykent Okyanus Kolejinde İngilizce Tiyatro Etkinliği
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Beykent Okyanus Koleji öğrencileri ’’HUMAN’’ adlı İngilizce tiyatro oyununu izlediler. İzlenen oyun çerçevesinde insanlığın zaman içerisinde hangi evrelerden geçtiğini ve zamanın önemini öğrendiler.

Beykent Okyanus Koleji öğrencileri 03.01.2017 tarihinde ’’HUMAN’’ adlı İngilizce tiyatro oyununu izlediler . İzlenen oyun çerçevesinde insanlığın zaman içerisinde hangi evrelerden geçtiğini  ve zamanın önemini öğrendiler.

"Dil yalnızca kurallar ve kalıplar çerçevesinde değil de gerçek hayatın içerisinde yaşayarak öğrenilmeli" felsefesini savunan Okyanus Koleji, öğrencilere yabancı dili öğretmek ve aşılamak adına etkinlikler düzenlemeye devam etmektedir. Profesyonel oyuncuların hazırlayıp sergiledikleri ‘’Human‘’ adlı İngilizce tiyatro gösterisi ortaokul öğrencilerine bambaşka bir deneyim yaşattı. İngilizce zümresi öğretmenlerinin de destek ve katılımıyla gerçekleştirilen bu etkinlik; öğrencilerin keyifli ve bir o kadar da verimli vakit geçirmelerine olanak sağladı. Ayrıca emek dolu bu kültürel etkinlik öğrencilerin öğrenmekte oldukları yabancı dili, hayata aktarmaları için büyük bir şans niteliği taşımakta ve onların öğrenirken aynı zamanda eğlenmelerine de fırsat vermektedir. Tiyatro etkinliği sona ermesiyle birlikte oyuncular öğrencilerin arasında bulunup onlarla İngilizce olarak sohbet edip değerli anılar biriktirmek adına onlarla birlikte fotoğraflar çekildiler.

Beykent Okyanus Koleji Ortaokul idarecileri ve İngilizce zümresine etkinliği gerçekleştirmekteki katkılarından dolayı ve tiyatro oyuncularımıza emekleri adına, ayrıca öğrencilerimize de gösterdikleri ilgi ve katılımları için çok teşekkür ediyoruz...


Haber
:
Emrah Karatepe
Editör
:
Hüseyin ÜNSAL
Fotoğraf
:
Cansu Bolcan
Tarih
:
03 Ocak 2018, Çarşamba 16:04
Okunma
:
890 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları