Beykent Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Beykent Okyanus Koleji Ortaokulunda "Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün" Projesi
Beykent Okyanus Koleji Ortaokulunda "Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün" Projesi Beykent Okyanus Koleji Ortaokulunda "Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün" Projesi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Doktor Olmak İsteyen Ortaokul Öğrencileri 'Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün Projesi' Kapsamında 10 Ocak Perşembe Günü Rehberlik Öğretmeni Yeşim SOYLAMIŞ'ın eşliğinde Kolan Hastanesini ziyaret ettiler.

Geleceğimizi iyi görürsek, mesleğimizin yarısını temin etmiş oluruz. "Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün" projesi kapsamında, Beykent Okyanus Koleji öğrencileri doktorluk mesleği deneyimini gerçekleştirdi.

Rehberlik servisi tarafından organize edilen etkinlik çerçevesinde,doktor olmak isteyen öğrenciler 10.01.2019 tarihinde Kolan Hastanesini ziyaret ettiler.Doktor olmak isteyen öğrenciler merak ettikleri soruları sorarken mesleği yerinde gözlemlemiş oldular ve birçok bilgi edinmiş oldular.

Oldukça verimli geçen gezide öğrenciler yeni bilgiler edindiklerini doğru hedeflere gideceklerinden emin olduklarını ve çok eğlendiklerini belirttiler.

Bu projede bize destek olan Kolan Hastanesi doktorları ve çalışanlarına katkılarından dolayı Teşekkür ederiz.


Haber
:
Emrah Karatepe
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Yeşim SOYLAMIŞ
Tarih
:
11 Ocak 2019, Cuma 15:09
Okunma
:
752 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları