Beykent Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Beykent Okyanus Koleji Ortaokulunda "Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün" Projesi
Beykent Okyanus Koleji Ortaokulunda "Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün" Projesi Beykent Okyanus Koleji Ortaokulunda "Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün" Projesi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Beykent Okyanus Koleji Ortaokulu "Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün" projesi kapsamında, ilk meslek deneyim aşmasını gerçekleştirdi. Rehberlik birimi ve Okul idaresinin ortaklaşa yürüttüğü projenin meslek ziyareti İlkini gerçekleştirmiş oldu.

Beykent Okyanus Koleji Ortaokulu "Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün" projesi kapsamında, ilk meslek deneyim aşmasını gerçekleştirdi. Rehberlik birimi ve Okul idaresinin ortaklaşa yürüttüğü projenin meslek ziyaretti 10.01.2018 Çarşamba günü,saat 13:50'de gerçekleşti. Beykent Okyanus Koleji Ortaokulu Rehber Öğretmeni Yeşim SOYLAMIŞ eşlik ettiği grup Kolan Hastanesi'nden Çocuk Doktoru Rahime KOÇ'u zİyaret etti. Doktor olmak isteyen öğrenciler merak ettikleri soruları sorarken  mesleği yerinde gözlemlemiş oldular ve bir çok bilgi edinmiş oldular.

Oldukça verimli geçen gezide öğrenciler yeni bilgiler edindiklerini doğru hedeflere gideceklerinden emin olduklarını  ve çok eğlendiklerini belirttiler.

Bu projede bize destek olan" Kolan Hastanesi" Doktorları ve  Çalışanlarına katkılarından dolayı Beykent Okyanus Koleji Ortaokulu kademesi Teşekürlerini sunar.


Haber
:
Emrah Karatepe
Editör
:
Hüseyin ÜNSAL
Fotoğraf
:
Cansu BOLCAN
Tarih
:
13 Ocak 2018, Cumartesi 15:20
Okunma
:
1.254 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları