Beykent Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Beykent Okyanus Koleji Ortaokul Kademesinde İlk Gün Coşkusu Yaşandı.
Beykent Okyanus Koleji Ortaokul Kademesinde İlk Gün Coşkusu Yaşandı. Beykent Okyanus Koleji Ortaokul Kademesinde İlk Gün Coşkusu Yaşandı.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Beykent Okyanus Koleji Ortaokul Kademesinde İlk Gün Coşkusu Yaşandı.   Beykent okyanus koleji ortaokul kademesi, 2018-2019 yeni eğitim öğretim yılına dinamik İngilizce öğretmen kadrosu ve coşku dolu öğrencileri ile merhaba dedi.

Beykent Okyanus Koleji Ortaokul Kademesinde İlk Gün Coşkusu Yaşandı.

Beykent okyanus koleji ortaokul kademesi, 2018-2019 yeni eğitim öğretim yılına dinamik İngilizce öğretmen kadrosu ve coşku dolu öğrencileri ile merhaba dedi.

 

10-14 Eylül tarihleri arasında oryantasyon haftası ile başlayan yeni dönem, 17 Eylül Pazartesi günü derslerin de başlamasıyla devam etmektedir. Bir hafta boyunca süren oryantasyon sürecinde yeni öğrencilerle tanışılmış, okula adaptasyon süreci ve İngilizce dersinin önemini benimsetmek, öğrencilere İngilizce'yi sevdirmek adına sınıf içerisinde çeşitli etkinlikler yapılmıştır. 5.sınıf öğrencileri İngilizce öğretmenleri ile tanışmış, günde 4 saatten oluşan İngilizce dersine eğlenceli oyun,aktivite ve yeni döneme hazırlık amaçlı işlenen konular ile merhaba demiştir. Yabancı dili öğrencilere sevdirip gerçek yaşama aktarmalarını sağlamayı hedefleyen Beykent Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi yoğun ve bir o kadar da keyifli İngilizce yolculuğuna başlamıştır. Öğrencilerin ve öğretmenlerin ilk gün heyecanı birlikte yer aldıkları fotoğraf karelerinde yansımaktadır.

 

Tüm öğrencilerimize başarı dolu verimli bir eğitim öğretim yılı dileriz.


Haber
:
Emrah Karatepe
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
Hazal Altın
Tarih
:
14 Eylül 2018, Cuma 14:38
Okunma
:
710 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları