Beykent Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Beykent Okyanus Koleji'nde "Öğretirken Öğreniyorum" Etkinliği
Beykent Okyanus Koleji'nde "Öğretirken Öğreniyorum" Etkinliği Beykent Okyanus Koleji'nde "Öğretirken Öğreniyorum" Etkinliği
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Beykent Okyanus Koleji Ortaokulu 4-A ve 5-A Sınıfı öğrencileri 5 Aralık 2014 Cuma günü Sosyal Bilgiler öğretmeni Zeynep Fulden Seri‘nin gözetiminde ‘Öğretirken Öğreniyorum” etkinliği düzenledi.

Beykent Okyanus Koleji 5. Sınıf öğrencileri ile Atatürk’ü anlamak konusu çerçevesinde Atatürk İlke ve İnkılapları’nın öğrenciler tarafından anlatılması, kanıt kullanarak Atatürk İnkılapları öncesi ve sonrasındaki günlük yaşamın karşılaştırılması ve Atatürk İlke ve İnkılapları’nın eşleştirilmesi gibi kazanımların pekiştirilmesi amacıyla 4-A sınıfının Sosyal Bilgiler dersine girdiler. 5-A Sınıfı öğrencileri hazırladıkları pankart, balon, fotoğraf, resim gibi görsel materyallerle çalışmalarını destekleyerek 6 temel İlke ve İnkılapları sunum ve soru cevap yöntemlerini kullanarak anlattılar.

Öğrenciler bu etkinlik ile etkili iletişim becerilerini kullanarak kendilerini ifade edebilme noktasında deneyim kazandılar. 


Haber
:
Emrah Karatepe
Editör
:
Mehmet KAPAN
Fotoğraf
:
NURSEREN UÇAR
Tarih
:
18 Aralık 2014, Perşembe 22:12
Okunma
:
2.203 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :
Emrah KARATEPE / 19 Aralık 2014, Cuma 09:13
Önümüzdeki yıl Okyanus Koleji Ortaokulunda olacak 4.sınıf öğrencilerimiz bu güzel etkinlikle şimdiden ortaokul atmosferi yaşamış oldular. Zeynep öğretmenimize teşekkür ederiz.
FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları