Beykent Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | 4. O’MUN Konferansından Beykent Okyanus Ortaokulu Başarıyla Döndü
4. O’MUN Konferansından Beykent Okyanus Ortaokulu Başarıyla Döndü 4. O’MUN Konferansından Beykent Okyanus Ortaokulu Başarıyla Döndü
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
4. O’MUN (Model United Nations) Konferansı 19-21 Nisan tarihleri arasında Kuşadası Aria Claros Hotel’de gerçekleşti. Tamamen İngilizce olarak yapılan konferansa Beykent Okyanus Ortaokulundan Efe Furkan Çakır, Emirhan Sargın ve Hatice Ceren Bahadır katıldı.

Yapılan projede her bir öğrenci bir ülkeyi temsil eden delegeler oldular ve dünya sorunlarına birlik olup çözüm bulmaya çalışırken, kendi çözüm önerilerinin seçilebilmesi için de yarıştılar. Komiteler de yabancı ülkelerden gelen native yöneticiler ile birlikte devam ettiler. Konferans sürecinde ciddiyetin ve tatlı rekabetin havası solundu. Öğrencilerimize İngilizceyi etkili ve daha profesyonel bir şekilde konuşma fırsatı sağlayan, hem uluslararası arkadaşlıklar edinirken, bir yandan da dil becerilerini geliştiren O’MUN projesi aynı zamanda gelecekteki iş ortamları içinde alıştırma imkanı sağlandı. Katılım gösteren bütün öğrencilerimiz geleceğe yönelik kullanabilecekleri katılım sertifikaları aldılar. Ortaokul öğrencimiz Efe Furkan Çakır outstanding delegate ödülünü alıp kendi komitesinde dereceye girmiştir. Bütün katılım gösteren öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ederiz.


Haber
:
Emrah Karatepe
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Elif Nur Gül, Victoria Üner
Tarih
:
04 Mayıs 2019, Cumartesi 14:09
Okunma
:
735 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları