Beykent Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Beykent Okyanus’ta 10 Kasım Töreni
Beykent Okyanus’ta 10 Kasım Töreni Beykent Okyanus’ta 10 Kasım Töreni
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Beykent Okyanus Koleji’nde düzenlenen 10 Kasım töreni ile Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, bir kez daha saygı ve özlemle anıldı.

Beykent Okyanus Koleji'nde 10 Kasım 2014 Pazartesi günü düzenlenen tören, Beykent Okyanus Koleji Okul Müdürü Özer Tuna'nın günün anlam ve önemini belirten konuşması ile başladı. Törende, Beykent Okyanus Koleji İlkokul 4-A Sınıfı öğrencilerinin oluşturduğu koro, müzik öğretmenleri Ahmet Gürsel şefliğinde Abdülcabbar Akataş’ın bestelediği “Unutma” isimli şarkıyı seslendirdi.

Öğrenciler Atatürk’ün Bilinmeyen Yönlerini Öğrendiler

Beykent Okyanus Koleji Lisesi 10-A Sınıfı öğrencilerinden Büşra Nur Aşık’ın sunuculuğunda devam eden anma törende, Kamuran Panduroğlu, Saba Saei ve Duhan Güney’in Atilla İlhan’a ait “Mustafa Kemal” adlı şiirin okuması ile duygulu anlar yaşandı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ‘ün hayatı ve bilinmeyen yönlerini içeren konuşmayı ise 10-A sınıfı öğrencilerinden Yağız Çebi yaptı.

Program “Ne Mutlu Türk’üm Diyene” isimli video gösterimi sonrasında seyirciler arasına oturan lise kademesi öğrencilerinin “Gençliğe Hitabe”yi coşkulu bir biçimde okumalarıyla son buldu.


Haber
:
Özer Tuna
Editör
:
Mehmet KAPAN
Fotoğraf
:
Nurseren Uçar, Caner Memoğlu, Hakan Özay
Tarih
:
12 Kasım 2014, Çarşamba 13:30
Okunma
:
4.290 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları