Beykent Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Beykent Okyanus Koleji Okul Öncesi Gökkuşağı Grubu Öğrencileri Dünya Engelliler Günü etkinliklerini gerçekleştirdiler.
Beykent Okyanus Koleji Okul Öncesi Gökkuşağı Grubu Öğrencileri Dünya Engelliler Günü etkinliklerini gerçekleştirdiler. Beykent Okyanus Koleji Okul Öncesi Gökkuşağı  Grubu Öğrencileri Dünya Engelliler Günü etkinliklerini gerçekleştirdiler.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Beykent Okyanus Koleji Okul öncesi Gökkuşağı Grubu öğrencileri Türkçe dil etkinliği dersinde Dünya engelliler günü ile ilgili etkinliklerini gerçekleştirdiler.

Gökkuşağı Grubu öğrencileri 3 aralık Dünya engelliler günü ile ilgili sınıfta sohbet ederek soru cevap yaptılar.Engelliler günü ile ilgili eğitici video izleyip video hakkında sohbet edildi.Daha sonra ‘’görmeden,duymadan’’ adlı drama çalışması öğrencilerle beraber yapıldı. Etkinlik sonunda Gökkuşağı grubu öğrencileri engelli insanlarımızın da bizler gibi olduğunu tek farklarının engelleri olduğunu ve onlara yardımcı olmamız gerektiğini düşünerek etkinliklerini keyifli bir şekilde tamamladılar.

 


Haber
:
Hatice Alsan
Editör
:
Hatice Alsan
Fotoğraf
:
Nefize Gelsin
Tarih
:
05 Aralık 2018, Çarşamba 11:21
Okunma
:
672 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları