Beykent Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Beykent Okyanus Koleji Okul Öncesi Çiçekler Grubu Aile Katılımı Etkinliğinde.
Beykent Okyanus Koleji Okul Öncesi Çiçekler Grubu Aile Katılımı Etkinliğinde. Beykent  Okyanus Koleji Okul Öncesi Çiçekler Grubu Aile Katılımı Etkinliğinde.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Çiçekler Grubu Aile Katılımı Etkinliğinde Ana ve Ara Renkleri Öğreniyor.

Çiçekler grubu öğrencileri Veli Katılım Etkinliğinde Süleyman Yiğit İnan’ın anne ve babası ile birlikte ana renklerin neler olduğu , belirli renkler karışınca ortaya hangi renklerin çıktığı, ve deneyle bunları nasıl öğrenebileceğimizle ilgili sohbet ederek etkinliğe başladı. Sonrasında deney tüplerine kırmızı, mavi, sarı, renkli boyaları koyarak ve bu renkleri karıştırdığımızda ortaya yeni renkler çıkartarak etkinliğimize renk karıştırma deneyi ile devam ettik. Deneyimiz bittikten sonra ailemizin çocuklara verdiği şeffaf kapların içine bir miktar su ve iki renk grapon kağıdını karıştırarak kendi renk deneylerini yaparak öğrenmeleri sağlandı. Daha sonra Semih bey’in çocuklara incelemesi için getirdiği sihirli plazma küreyi sınıf içerisinde dokunarak inceledik ve bu kürenin ne işe yaradığını sorularak sorarak öğrenmiş olduk. Sonrasında Makbule hanım’ın çocuklar için hazırladığı renk paleti boyamalarını istediğimiz renklere boyayarak renkler konusunu pekiştirdik. Son olarak ailemizin çocuklara hediye olarak almış olduğu puzzle ve sticker’ları Yiğit’in arkadaşlarına dağıtmasıyla etkinliğimizi tamamladık. Makbule hanım ve Semih beye bize ayırdıkları emek ve zamanları için teşekkür ederiz.

 


Haber
:
Hatice Alsan
Editör
:
Hatice Alsan
Fotoğraf
:
Hatice Alsan
Tarih
:
14 Ocak 2020, Salı 15:37
Okunma
:
622 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları