Bahçelievler Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Okyanus'un Resfebe Şampiyonları
Okyanus'un Resfebe Şampiyonları Okyanus'un Resfebe Şampiyonları
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri Kampüsler Arası Resfebe Yarışması'nda dereceye giren öğrencilere ödülleri, Halkalı Okyanus Koleji'nde düzenlenen törenle verildi.

Okyanus Kolejleri'nde matematiği daha keyifli hale getirmek amacıyla, Ortaokul Matematik Zümresi tarafından her yıl düzenlenen "Resfebe" yarışması, bu yıl da büyük ilgi gördü.

Resfebe etkinliğiyle öğrenciler, kelime veya kelime gruplarını; harf, sayı ve resimlerle temsil ettiler. Resim ve alfabeyi birleştiren öğrencilere özgün eserler yaptırılarak yaratıcılıkları desteklendi.

Her kampüs 16-27 Aralık 2013 haftasında yaptığı ürünleri okullarında sergiledi. Serginin ardından kampüslerimizdeki Ortaokul Matematik Zümre Başkanı, Türkçe Zümre Başkanı ve Görsel Sanatlar Zümre Başkanı'nın yer aldığı 3 kişilik bir komisyon oluşturarak, kampüslerdeki en iyi 3 resfebeyi belirleyip Halkalı Okyanus Koleji Ortaokul Matematik Zümre Başkanı'na teslim ettiler.

6 Ocak 2014 Pazartesi günü komisyon tarafından, resfebeler arasında yapılan değerlendirmede, ilk 3'e giren eserler belirlendi.

Kampüsler Arası Resfebe Yarışması'nda dereceye giren öğrenciler için 7 Ocak 2014 Salı günü Halkalı Okyanus Koleji'nde Ortaokul Matematik Öğretmenleri ve öğrencilerimizin katılımı ile ödül töreni düzenlendi. Dereceye giren 3 öğrenci Okyanus Puanı ile ödüllendirilirken, finale kalan diğer öğrencilerimize de katılım belgeleri verildi.

Resfebe etkinliğine katılan tüm öğrencilerimizi tebrik eder, eğitim hayatlarında başarılar dileriz.

 

Resfebe Yarışması'nda Dereceye Giren Öğrenciler

1. "Ağaç" temalı Resfebe ile Sude Nur TEKİN (Güneşli Kampüsü)

2. "Kumaş" temalı Resfebe ile Aleyna YILDIZ (Beylikdüzü Kampüsü)

3. "Karışık" temalı Resfebe ile Hamdi Yiğit ELİBOL (Sancaktepe Kampüsü)

 


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
13 Ocak 2014, Pazartesi 13:53
Okunma
:
10.050 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları