Bahçelievler Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | "Çok Gezen Mi Bilir, Çok Okuyan Mı?"
"Çok Gezen Mi Bilir, Çok Okuyan Mı?" "Çok Gezen Mi Bilir, Çok Okuyan Mı?"
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçelievler Okyanus Koleji 5. ve 6. Sınıf öğrencileri, "Çok gezen mi bilir? Çok okuyan mı bilir?" konulu münazara yarışmasında yarıştılar.

Okyanus Kolejleri Türkçe Zümresi'nin; öğrencilerin Türkçe'yi kullanma gücünü arttırmak, topluluğa hitap etme ve ikna kabiliyetlerini geliştirmek amacıyla düzenlediği münazara yarışmaları heyecana sahne oluyor.

Bahçelievler Okyanus Koleji 5. ve 6. Sınıf öğrencileri, 25 Kasım 2013 Çarşamba günü Türkçe Öğretmeni Tuğçen Müge Köktürk önderliğinde düzenlenen "Çok gezen mi bilir? Çok okuyan mı bilir?" konulu münazara yarışmasında yarıştılar.

Konferans Salonu'nda yapılan yarışmada, öğrencilerin savundukları konuyla ilgili yaptıkları etkili konuşmalar beğeni topladı.

İki grup arasında kıyasıya bir mücadele gerçekleşen yarışmada; Zeynep Nur Büyükçelen, Tuğçe Ebrar, Berra Güven, Yusuf Enes Telli adlı öğrenciler "Çok gezen bilir" düşüncesini savundular.

Yapılan tartışmalar sonucunda yarışmayı çok az bir puan farkıyla "Çok gezen bilir" tezini savunan grup kazandı. Böylece 5. ve 6. Sınıf öğrencileri münazara yarışmasını öğrenerek, gelecek yıllarda yapılacak yarışmalara
şimdiden hazırlanmaya başladılar.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
06 Ocak 2014, Pazartesi 13:46
Okunma
:
7.479 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları