Bahçelievler Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Okul Öncesi Öğrencileri 3 Şubat 2020 Pazartesi Günü Merve Nur öğretmen rehberliğinde Mad Science Etkinliğine Katıldılar.
Okul Öncesi Öğrencileri 3 Şubat 2020 Pazartesi Günü Merve Nur öğretmen rehberliğinde Mad Science Etkinliğine Katıldılar. Okul Öncesi Öğrencileri 3 Şubat 2020 Pazartesi Günü Merve Nur öğretmen rehberliğinde Mad Science Etkinliğine Katıldılar.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bu ay ki Madscience eğitiminde öğrenciler Işık Renk ve Hareket'i öğrendiler.

Bu ay ki derste öğrenciler Işık Renk ve Hareket'i öğrendiler. Derse girişte öğrencilere yöneltilen sorularla bildiklerini paylaşmaları ve konuyla ilgili düşünüp fikir yürütmeleri sağlandı. Hareket enerjisinden elektrik enerjisi oluştuğu ve bunun ışığa dönüştüğü öğrenildi. Gökkuşağının renklerini ve nasıl oluştuğu öğrenildi. Motorlu renk çarkı sayesinde renklerin nasıl karıştığını deneyimledik. Kendi renkli topaçlarımızı oluşturduk ve ne kadar hızlı çevrilirse o kadar hızlı renk karışımları oluşabileceğini öğrendik.
 

    Her ay farklı konuları ele alan Mad science etkinlikleri ile çocukların öğrenme süreçlerini, bilimsel keşifler ile teşvik ederek, bu süreçte yaşadıkları heyecan ile öğrendiklerini unutmamaları sağlamak hedeflendi.

 


Haber
:
Merve Nur Yıldız
Editör
:
Sema Pala
Fotoğraf
:
Merve Nur Yıldız
Tarih
:
05 Şubat 2020, Çarşamba 10:02
Okunma
:
751 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları