Bahçelievler Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Okul Öncesi A Grupları FasTracKids Eğitiminde Teknoloji Konusunu Öğreniyor.
Okul Öncesi A Grupları FasTracKids Eğitiminde Teknoloji Konusunu Öğreniyor. Okul Öncesi A Grupları FasTracKids Eğitiminde Teknoloji Konusunu Öğreniyor.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçelievler Okul Öncesi Güneş ve Yıldızlar Grubu Öğrencileri Nisan ayı boyunca FasTracKids eğitiminde Teknoloji konusuyla ilgili çalışmalar yaptılar.

FasTracKids derslerinde 4 haftayı geride bırakan öğrencilerimiz Öncelikle teknolojinin ne demek olduğunu, teknolojinin ana kaynağının elektrik olduğunu, gündelik yaşantımızda hayatımızı kolaylaştıran teknolojik aletlerin neler olduğunu tanıdılar. öğrendiklerimizi pekiştirmek ve uygulamalı öğrenmek için teknoloji temalı çeşitli deneyler ve gözlemler yaptık. Daha sonra 'Tıp Teknolojisi' ile sağlığımızı korumak ve düzeltmek amaçlı doktorların ve insanların kullandığı tıbbi teknolojik aletleri gözlemledik. Akıllı tahtalarımızdan yaptığımız dersler sonrası, dosyalarımızda bulunan etkinlikleri tamamlayarak 4 haftalık sürecimizi keyifli bir şekilde geride bıraktık.

 


Haber
:
Hatice Yücel-Yeşim Çalkap
Editör
:
Sema Pala
Fotoğraf
:
Hatice Yücel-Yeşim Çalkap
Tarih
:
17 Mayıs 2019, Cuma 20:07
Okunma
:
577 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları