Bahçelievler Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Bahçelievler Okyanus Okul Öncesi Deniz Yıldızları Grubu Öğrencileri Okuma- Yazmaya Hazırlık Eğitiminde
Bahçelievler Okyanus Okul Öncesi Deniz Yıldızları Grubu Öğrencileri Okuma- Yazmaya Hazırlık Eğitiminde Bahçelievler Okyanus Okul Öncesi Deniz Yıldızları Grubu Öğrencileri Okuma- Yazmaya Hazırlık Eğitiminde
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Deniz Yıldızları grubu öğrencileri 30.11.2018 Cuma günü okuma-yazmaya hazırlık eğitiminde sayı çalışmaları yaptı.

Öncelikle sayı tombalası içerisinden 1-2-3 yazılı kâğıtlardan birini seçen öğrenciler öğretmenin işareti ile seçtiği sayı kadar nesneyi sınıftan toplayıp getirdiler. Süre sona erdiğinde seçtikleri sayıları ve getirdikleri nesneleri arkadaşlarına gösterdiler.

Çocuklardan müzik eşliğinde dans etmeleri ve müzik durduğunda öğretmenin söylediği sayı kadar arkadaşla grup olmaları istendi. Öğretmen 2 dediğinde 2'şerli 3 dediğinde 3'lü 1 dediğinde tek kişilik gruplar oluşturdular.

Çocuklara asetat kâğıdına yapıştırılmış sayılar verildi. Sayıların üzerinden geçerek sayı yazma çalışmaları yapıldı. Son olarak öğrencilere yazı tahtaları dağıtıldı. Öğretmenin elini şaplatacağı ve kaç kez elini vurursa sayıp o sayıyı tahtalarına yazmaları istendi.

Yeni sayılar öğrenmeye başlanmadan önce hazırlanan eğlenceli oyunlarla eski bilgiler pekiştirildi.

 


Haber
:
Deniz Vatansever
Editör
:
Sema Pala
Fotoğraf
:
Deniz Vatansever
Tarih
:
30 Kasım 2018, Cuma 13:44
Okunma
:
546 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları