Bahçelievler Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Bahçelievler Okyanus Koleji Okul Öncesi Mercan Grubu Öğrencileri Beceri Koordinasyon Eğitiminde
Bahçelievler Okyanus Koleji Okul Öncesi Mercan Grubu Öğrencileri Beceri Koordinasyon Eğitiminde Bahçelievler Okyanus Koleji Okul Öncesi Mercan Grubu Öğrencileri Beceri Koordinasyon Eğitiminde
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçelievler Okyanus Koleji Okul Öncesi Mercan grubu öğrencileri 04.12.2018 tarihinde beceri koordinasyon eğitiminde Aycan öğretmen ve Ali İhsan Öğretmen rehberliğinde temel jimnastik becerileri uygulandı.

İlk olarak dengeleme,sıçrama,eğilme,sek sek sıçrama çalışması yapıldı. Halkaların renklerine göre verilen kırmızı halka çift ayak ,yeşil halka tek ayak, mavi halka elini yere değdirerek çift ayak sıçraması ile hem renk,hem de yön ve hafıza çalışması yapıldı.Küçük tenis topları ile yer-yön belirleme çevre kontrolü ve top tutma çalışmaları yapıldı.

Dersin sonunda ise eğitsel oyun olarak balon atma ve yakalama oyunu oynandı. Aycan öğretmen ve Ali ihsan Öğretmen çocuklarla birlikte keyifli bir şekilde dersi sonlandırmış oldu.

 


Haber
:
Kübra AYDIN
Editör
:
Sema Pala
Fotoğraf
:
Kübra AYDIN
Tarih
:
10 Aralık 2018, Pazartesi 13:14
Okunma
:
578 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları