Bahçelievler Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Okyanuslu Öğretmenlere "İletişim Yöntemleri" Semineri
Okyanuslu Öğretmenlere "İletişim Yöntemleri" Semineri Okyanuslu Öğretmenlere "İletişim Yöntemleri" Semineri
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Oktay Aydın tarafından Okyanus Koleji Anaokulu ve Sınıf öğretmenlerine, "İletişim Yöntemleri" konulu seminer verildi.

Okyanus Kolejleri'nde öğrenci ve vellerin yanı sıra, öğretmenlere de rehberlik seminerleri düzenleniyor...

Okyanus Koleji Anaokulu ve Sınıf öğretmenlerine, Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Oktay Aydın tarafından 4 Ocak 2014 Cumartesi günü Güneşli Okyanus Koleji Konferans Salonu'nda "İletişim Yöntemleri" konulu seminer verildi.

Öğrenci ve veli ile etkili iletişim yöntemlerinin anlatıldığı semineri ilgiyle dinleyen öğretmenler, faydalı bilgiler edindiler.

Oktay Aydın Kimdir?

Yard. Doç. Dr. Oktay Aydın, 1990 yılında Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü’nden mezun oldu. Yüksek lisansını 1993 yılında Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Eğitimde Psikolojik Hizmetler alanında, doktorasını da 1999 yılında aynı üniversitenin Eğitim Bilimleri Enstitüsü’nde Eğitim Bilimleri alanında tamamladı. Aydın, 1991 yılından beri Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü’nde görev yapmaktadır. Oktay Aydın lisans ve lisans üstü düzeyde Gelişim ve Öğrenme, Rehberlik, Çocuk Ruh Sağlığı, Kişiler Arası İlişkiler ve İletişim, Araştırma Semineri, Okul-Aile-Çevre İlişkileri, Eğitim Örgütlerinde Mesleki Gelişim, Öğrenme, Zeka ve Motivasyon Teorileri, İlköğretim Sorunları, Bilim Felsefesi dersleri vermektedir.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
08 Ocak 2014, Çarşamba 10:00
Okunma
:
12.194 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları