Bahçelievler Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Okyanus Kolejleri, 2023-2024 Açılış Resepsiyonu
Okyanus Kolejleri, 2023-2024 Açılış Resepsiyonu Okyanus Kolejleri, 2023-2024 Açılış Resepsiyonu
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Büyük Coşku ile Gerçekleşti…

Okyanus Kolejleri 2023-2024 Eğitim Öğretim açılış resepsiyonu 21 Ağustos Pazartesi Kemerburgaz kampüsümüzde kurucumuz, genel müdürümüz, yönetim kurulu, İstanbul şubelerimizin yöneticileri ve öğretmenlerimizin katılımı ile gerçekleşti.
Açılış konuşmasını, Lise Rehberlik Ana Bölüm Başkanımız Bora Serhat Çelik gerçekleştirdi. Konuşmasında, Okyanus Ailesinin bir parçası olan çalışma arkadaşlarının haklı gururunu dile getirdi ve bu aileye yeni katılan öğretmenleri ayrıca tebrik etti. 19 yılda 98 Dünya başarısı, 379 Türkiye başarısına imza atan Okyanus Kolejlerinde yeni başarılar için eğitim öğretim döneminin çalışmalarının başlamasından duyduğu mutluluğu dile getirdi.
Genel Müdür Sn. Lokman Demiray konuşmasında, günümüzde artık bilgiye ulaşmanın çok kolay olduğunu ancak bilgiyi kullanmak ve öğrencilerin yeteneklerini keşfedip yeteneğine uygun eğitim vererek başarıya ulaştırmanın önemli olduğunu vurguladı. Okyanus Kolejlerinde uygulanan eğitim modellerin öğrencinin başarısına yansımalarını, çocuklarımızın geleceğini inşa etmekteki öğretmenin rolünü aktarırken Okyanus markasını bugünlere taşımaya katkı sağlayan tüm öğretmenlere teşekkür etti.
Ardından konuşmasını yapmak üzere sahneye çıkan Kurucumuz Sn. Orhan Özbey, Okyanus Kolejlerinin ilk kurulduğu 2004 yılından bu yana markanın güven çerçevesinde büyüme sürecinden bahsederken, insanda var olan ruh, beden, akıl ve duyguların gelişmesine yönelik bilim, sanat ve spor çalışmalarının çocukların eğitimine katkısını ve bu çalışmaların uygulanacağı mekânların Okyanus Koleji kampüslerinde eğitim sisteminin temelini oluşturduğunu dile getirdi. Okyanus Kolejleri çalışanları için ortak dil kullanımının önemine değinen Özbey, kurumun ortak dili kullandıkça daha da başarılı olacağını vurguladı. Kurum kültürünü ve prensipleri tekrar dile getirdi. Okyanus kolejlerinin büyümesine katkı sunan her çalışma arkadaşımıza teşekkürlerini iletti. Ayrıca konuşmasının bitiminde Kurucumuz Sn. Orhan Özbey 10. ve 15. yılını dolduran çalışma arkadaşlarımıza plaketleri takdim etti.
Tarihi Kemerburgaz su kemerlerinin yanı başında gerçekleşen organizasyonda, Açılış konuşmaları sonrası canlı müzik ile davetliler keyifli bir akşam geçirdi.
Ankara, İzmir, Bursa, Antalya ve Adana’daki kampüslerimizde yeni dönem başlangıcı toplantı ve etkinliklerle gerçekleştirildi.


Haber
:
Editör
:
Tarih
:
28 Ağustos 2023, Pazartesi 10:16
Okunma
:
15.898 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları