Bahçelievler Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Bahçelievler 1.Sınıf Öğrencilerimiz Robotik Fuarında
Bahçelievler 1.Sınıf Öğrencilerimiz Robotik Fuarında Bahçelievler 1.Sınıf Öğrencilerimiz Robotik Fuarında
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçelievler Okyanus 1.Sınıf Öğrencileri, bu sene üçüncüsü düzenlenen “Minik Bilim Kahramanları Buluşuyor” isimli robotik projeleri sergisine katıldılar.

Dijital bir dünyaya gözlerini açan öğrenciler, Lego firmasının organize ettiği Robotik fuarında kendi robotlarını tasarladılar ve Türkiye’nin dört bir yanından sergiye katılan robotik temalarını inceleme fırsatı buldular.

Bahçelievler Okyanus 1.Sınıf öğrencilerimiz Eren Çınar Sarıtoprak, Kaan Ünüvar ve Batuhan Yeniocak, Bilişim Teknolojileri ve Yazılım dersi öğretmenleri Hüseyin Kurt eşliğinde yapılan geziye velileriyle katılım sağladılar.

Minik Bilim Kahramanları Buluşuyor/FLL Jr. Etkinliğinin amacı 6-10 yaş arası çocukları araştırma ve tasarım yapmaya teşvik ederken, çocuklara takım çalışması ve iletişim becerileri kazandırmaktır. Minik Bilim Kahramanları Buluşuyor/FLL Jr. çocukları erken yaşta FETEMM (Fen, teknoloji, mühendislik, matematik) kavramı ile tanıştırmak amacıyla tasarlanmış bir programdır.

15 Ocak 2016 Pazar günü, Ataşehir Fenerbahçe Eğitim kurumlarında gerçekleştirilen bu etkinlikte Robotik kodlamayı deneyim edinen öğrencilerimiz, Nisan ayında gerçekleştirilecek fuara da proje hazırlamak için çok hevesliler.


Haber
:
Aslı TEMİZEL
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Hüseyin KURT
Tarih
:
17 Ocak 2017, Salı 16:03
Okunma
:
2.545 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları