Bahçelievler Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | 1.Sınıflar Legoland Discovery Centre İstanbul’a Düzenlenen Gezilerini Gerçekleştirdiler
1.Sınıflar Legoland Discovery Centre İstanbul’a Düzenlenen Gezilerini Gerçekleştirdiler 1.Sınıflar Legoland Discovery Centre İstanbul’a Düzenlenen Gezilerini Gerçekleştirdiler
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçelievler Okyanus Koleji İlkokul 1. sınıflar 14/04/2018 Perşembe günü Legoland Discovery Centre İstanbul’a gerçekleştirdikleri gezide doyasıya eğlendiler. Legolardan oluşan bu dünya da birçok etkinliğe katılan 1. Sınıflarımızın mutlulukları yüzlerine yansıdı.

Bahçelievler Okyanus Koleji İlkokul 1. sınıflar 14/04/2018 Perşembe günü Legoland Discovery  Centre İstanbul’a gerçekleştirdikleri gezide doyasıya eğlendiler. Legolardan oluşan bu dünya da birçok etkinliğe katılan 1. Sınıflarımızın mutlulukları yüzlerine yansıdı.

3D sinema, ülkemizin ve dünyanın birçok tarihi yapısının legolardan  oluşturulmuş hallerinin sergilendiği  müze ve lego havuzlarında hem oynadılar hem de Legolar ile yeni yapılar oluşturdular.

 


Haber
:
Ezgi Eroğlu
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
Mustafa Dizkırıcı, Ayşen Kuzu, Zeynep Karaman, Serap Top
Tarih
:
12 Nisan 2018, Perşembe 14:53
Okunma
:
986 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları