Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Özel Eryaman Okyanus Ortaokulu Anadolu Medeniyetleri Müze Gezisi
Özel Eryaman Okyanus Ortaokulu Anadolu Medeniyetleri Müze Gezisi Özel Eryaman Okyanus Ortaokulu Anadolu Medeniyetleri Müze Gezisi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Özel Eryaman Ortaokulu 5 ve 6. sınıf öğrencileri Anadolu medeniyetlerini tanıyor.

18 Kasım Cuma günü Özel Eryaman Koleji olarak Anadolu Medeniyetleri Müzesine ortaokul öğrenci ve öğretmenlerimizin katılımıyla bir gezi düzenlenmiştir. 

5 ve 6. sınıf öğrencilerimizin katıldığı etkinliğin amacı Anadolu'da binlerce yıl önce yaşamış medeniyetlerin eserlerini yakından görmelerini sağlayarak medeniyetleri tanıtmak; eser inceleme, kronoloji, değişim ve sürekliliği algılama becerisi kazandırmak; görsel algılama becerilerini geliştirmek; müze çalışmalarına dayalı projeler hazırlamalarına kaynak oluşturmak ve kültürel birikimlerinin gelişmesine yardımcı olmaktır. Öğrencilerimizde merak duygusu uyandırarak onları araştırmaya teşvik eden bu tür geziler, öğrenim hayatında okul dışı eğitimin de ne kadar önemli olduğunu göstermiştir. Zira bu gezimiz öğrencilerimizin yazacakları ilk gezi yazıları için mükemmel bir birikim oluşturmuştur. 

Katılımın yoğun olduğu gezimiz boyunca öğrencilerimzin ilgisi hep canlı kalmış, bu gezi öğrencilerimiz arasındaki iletişimi de kuvvetlendirmiştir.

 


Haber
:
İpek Ölçer
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Ozan Kurt, Tolga Pehlivanlı, Şerife Yılmazer, Neslişah Kaya, Ayşegül Kaplanoğlu
Tarih
:
19 Kasım 2016, Cumartesi 12:35
Okunma
:
1.386 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları