Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Okyanus Kolejleri MyON Kitap Okuma Platformunda Yılın Kitap Kurtları Belli Oldu!
Okyanus Kolejleri MyON Kitap Okuma Platformunda Yılın Kitap Kurtları Belli Oldu! Okyanus Kolejleri MyON Kitap Okuma Platformunda Yılın Kitap Kurtları Belli Oldu!
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri genelinde, MyON online kitap okuma platformu üzerinden yıl içerisinde en çok kitap okuyan öğrenciler belli oldu.

Okyanus Kolejleri olarak binlerce kitabı bünyesinde barındıran myON online kitap okuma platformu üzerinden en çok kitap okuyan öğrencilere bu sevgilerini hiç yitirmemeleri ve başarılarını taçlandırmak adına her yıl hediyeler vermekteyiz. Yıl içerisinde şube bazında ayın kitap kurtları seçilerek motivasyonları güçlendirilen öğrenciler yıl sonunda ise Okyanus Kolejleri Ortaokul kademeleri arasındaki sıralamada yer alarak hediyelerine kavuşmaktadırlar. 

 

"Çocukluğumda elime geçen iki kuruştan birini eğer kitaplara vermeseydim, bugün yapabildiğim işlerin hiçbirini yapamazdım" diyerek kitap okumanın önemini ve değerini vurgulayan Ulu Önder Atatürk'ün ışığında, okuyan nesiller yetiştirmeyi ilke edinen Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul kademesinde 25.05.2018 tarihinde büyük bir gururun heyecanı vardı. 2017-2018 eğitim-öğretim yılı Okyanus Kolejleri myON online kitap okuma platformu raporları genel sıralamasında 7.sınıflar içerisinde 2.669.676 kelime okuyarak 1. olan Ömer Faruk BİLGİN ve 6.sınıflar içerisinde 1.552.402 kelime okuyarak 2. olan Muhammed Emin ATAK öğretmenlerine tatlı bir sevinç yaşattılar. 1. olan Ömer Faruk BİLGİN Ipad Mini, 2. olan Muhammed Emin ATAK Samsung Galaxy Tab kazandılar. Öğrenciler hediyelerini Cuma günü yapılan törende kademe idarecisi İpek ÖLÇER ve İngilizce öğretmenlerinden aldılar. Kademe idarecisi İpek ÖLÇER öğrencilere hediyelerini verirken " Sizlerle gurur duyuyorum. Kitap sevginiz hiç solmasın. Sizlere kitap okumanın kattıkları paha biçilemez. Başarılarınız daim olsun" diyerek tebrik etti. 

Öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.


Haber
:
İpek Ölçer
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
Neslişah Kaya
Tarih
:
01 Haziran 2018, Cuma 11:58
Okunma
:
1.113 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları