Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Eryaman Okyanus Ortaokulu Öğrencileri Yerli Malı Haftasında "Talk To Okyanus" Kürsüsüne Çıktı.
Eryaman Okyanus Ortaokulu Öğrencileri Yerli Malı Haftasında "Talk To Okyanus" Kürsüsüne Çıktı. Eryaman Okyanus Ortaokulu Öğrencileri Yerli Malı Haftasında "Talk To Okyanus" Kürsüsüne Çıktı.
  • Paylaş
Eryaman Okyanus Ortaokulu öğrencileri yerli malı kullanınımının önemini ve gerekliliğini "Talk To Okyanus" kürsüsüne çıkarak dile getirdiler.

Eryaman Okyanus Ortaokul kademesi öğrencileri milletçe belki de en çok bilinçli davranmamız gereken konulardan biri olan yerli malı kullanımı konusunda çeşitli araştırmalar yaptılar. Bu araştırmalar ışığında İngilizce konuşma metinleri hazırlayan öğrencilerimiz topladıkları bilgileri "Talk To Okyanus" etkinliği kapsamında tüm Eryaman Okyanus Koleji öğrencileriyle paylaştılar. Yerli malı kullanmanın faydaları, gerekliliği ve ülkemizi hangi yönlerden etkileyebileceği konularında bilgiler edinen öğrencilerimiz bu önemli hususta hem kendileri bilinç kazandılar hem de arkadaşlarına da bu bilgileri aktarmış oldular. Bilgiyi paylaştıkça çoğaltan "Talk To Okyanus" sayesinde birçok farklı konudan birçok alanda bilgi paylaşılıyor ve paylaşılmaya da devam edecek. Yerli malı kullanımının yaygınlaşması ve bu konuda daha çok kişinin bilinçlenmesini temenni eder, konuşma yapan öğrencilerimize tekrar teşekkür ederiz.

Konuşmacılar:

5/B Sare Nur DAVARCI

5/B Efe ÖNDER

5/A Semih Hakan ALTUNALAN

5/A Ahmet Eren UYSAL


Haber
:
İpek Ölçer
Editör
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
10 Aralık 2018, Pazartesi 23:22
Okunma
:
643 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları