Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Eryaman Okyanus Ortaokul Kademesi Eylül Ekim Ayı Örnek Öğrencilerini Seçti
Eryaman Okyanus Ortaokul Kademesi Eylül Ekim Ayı Örnek Öğrencilerini Seçti Eryaman Okyanus Ortaokul Kademesi Eylül Ekim Ayı Örnek Öğrencilerini Seçti
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri, öğrencileri doğru davranış kurallarını benimsetmeye teşvik etmek amacıyla düzenlendiği "Örnek Öğrenci " uygulamalarına devam ediyor.

Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul Kademesinde 11 Kasım Cuma günü Eylül - Ekim ayının örnek öğrenci plaketleri verildi. 

Öğrenciler bir ay boyunca aldıkları "Olumlu Davranış Kartları" ile öğretmenleri tarafından değerlendiriliyor. "Olumlu Davranış Kartı" kriterleri ise 'çalışkanlık, nazik olmak, yardımseverlik, anlayışlı olmak, dürüstlük, alçak gönüllü olmak, bireysel gelişim, çözüm odaklı olmak, sorumluluk, saygılı olmak, takım ruhu, adil olmak' gibi kriterle yer almaktadır.

Okyanus Kolejleri "Rehberlik Birimi" sorumluluğunda, öğrencinin birçok konuda farklı olan olumlu davranışlarını pekiştirip motive etmeye yönelik olarak hazırlanan plaketler, ortaokul müdürümüz İpek ÖLÇER tarafından öğrencilere  takdim edildi.

Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi "Eylül - Ekim Ayı Örnek Öğrencileri" 

1. 8-A sınıfından Beyza UYAR

2. 5-D sınıfından Mevlüt Kağan ŞEKER

3. ise 5-D sınıfından Ceyda Ekin ALPAT olmuştur.

Öğretim kadar "eğitimin önemi" vurgusuyla attığımız adımların bir parçası olan "Olumlu Davranış Kartı" uygulaması ile her ay örnek öğrencilerimizi ödüllendirerek bu vurgunun altını çizmeye devam edeceğiz.

 


Haber
:
İpek Ölçer
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
GAMZE ALIN
Tarih
:
15 Kasım 2016, Salı 11:12
Okunma
:
1.805 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları