Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul Öğrencileri Ata'mızın Huzurunda
Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul Öğrencileri Ata'mızın Huzurunda Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul Öğrencileri Ata'mızın Huzurunda
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul Kademesinden "10 Kasım Atatürk'ü Anma Haftası'nda" Anlamlı Gezi..

Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ÜN ilkeleri ışığında ve bilimsel düşünce yolunda yetiştirdiğimiz Eryaman Okyanus Koleji ortaokul öğrencileri, öğretmenlerimiz ve idarecilerimizle 7 Kasım 2016 Pazartesi günü Anıtkabir'i ziyaret ettik.

Büyük bir sevgi,saygı,minnet ve özlemle andığımız Ata'mızın 78.ölüm yıldönümünde huzurunda olmanın onurunu yaşadık.

Okyanus Kolejleri çelengi Ata'nın mozolesine bırakılarak saygı duruşunda bulunuldu. Ardından ortaokul müdürümüz İpek ÖLÇER'İN Anıtkabir özel defterine Atatürk ile ilgili  duygu ve düşünceleri yazmasıyla tören son buldu. İpek ÖLÇER Anıtkabir özel defterine; "Ulu Önder Atatürk, Ata'm, çağdaşlığın ve ilericiliğin ilkelerini benimseyen Okyanus Koleji öğretmenleri ve öğrencileri olarak huzuruna geldik. En büyük gücümüz, en büyük dayanağımız senin engin felsefen, demokrasi inancın ve vizyonundur. İlke ve inkılaplarına bağlı kalarak, Cumhuriyet'in savunucusu olarak her daim seni yaşatacağımıza söz veriyoruz." yazarak Büyük Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK'E duygularını aktarmıştır.

Atatürk'ün 78. ölüm yıldönümünde böyle bir törende yer almanın onurunu ve gururunu yaşayan Eryaman Okyanus Koleji öğrencileri, resmi törenin ardından rehber eşliğinde Anıtkabir Müzesi'ni gezdiler. Atatürk'ün özel eşyalarının bulunduğu bölümü gezerken de oldukça heyecanlanan öğrenciler, Kurtuluş Savaşı'nın rölyeflerini inceleyip bugünlere hiç kolay gelinmediğini bir kez daha anladılar.


Haber
:
Su Demiröz
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Beran ÖZİPEK
Tarih
:
08 Kasım 2016, Salı 10:42
Okunma
:
2.227 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları