Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul Öğrencileri Ankara Kitap Fuarı'ndaydı
Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul Öğrencileri Ankara Kitap Fuarı'ndaydı Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul Öğrencileri Ankara Kitap Fuarı'ndaydı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Eryaman Okyanus Koleji ortaokul kademesi öğrencileri, 5 Mart 2020 tarihinde Ankara Kitap Fuarı'nı ziyaret ettiler.

Ortaokul kademesi olarak öğrencilerimize kitap sevgisini ve kitap okuma alışkanlığını kazandırmak amacıyla 7. sınıf öğrencilerimizle kitap fuarına gittik.

Birçok eğitim süreci geçiren öğrencilerin en etkili öğrenme yollarından biri de okumaktır. Okuma alışkanlığına sahip olan öğrencilerin her alanda daha başarılı olduğu da bir gerçektir ve düzenlenen bu gezide öğrencilerimiz, çeşitli yayın evlerinden birçok kitap alabilme şansı yakaladılar.

Öğrencilerimiz, kalabalık yerlerde karşılaşılan virüslere karşı maskelerini de takmayı ihmal etmediler.

Oldukça verimli geçen gezinin sonunda Eryaman Okyanus Kolejinin kitap kurdu öğrencileri bu geziden çok mutlu ayrıldılar ve aldıkları kitapları heyecanla öğretmenlerine gösterdiler. Kitapların öğrencilere açtığı yeni dünyada keşiflere, öğrenmelere ve olağanüstü olaylara yeni yolculuklar da böylelikle başladı.


Haber
:
İpek Ölçer
Editör
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
07 Mart 2020, Cumartesi 17:38
Okunma
:
949 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları