Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul Kademesinde Haftanın Matematikçileri Belirlendi.
Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul Kademesinde Haftanın Matematikçileri Belirlendi. Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul Kademesinde Haftanın Matematikçileri Belirlendi.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul Kademesinde Her Hafta Düzenlenen ve 26-30 Kasım Haftasında Gerçekleşen Haftanın Matematikçisi Yarışmasının Birincileri Belgelerini Aldı.

Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi’nde Haftanın Matematikçisi olma yarışı vardı. Yarışmada 5-6-7-8. Sınıf öğrencileri, kendi sınıf düzeyine ve öğrendikleri konu kazanımlarına uygun olarak matematik öğretmenleri Ozan ÖZKAVSAL ve Şerife YILMAZER tarafından hazırlanan soruları verilen sürede çözmeye çalışarak heyecanlı ve tatlı bir rekabet ortamı oluşturdular. Öğrencilerimizin kendilerine güven duyabilme, problemlere karşı çözüm geliştirme, Matematik becerilerini artırma amacıyla düzenlenen yarışmaya öğrencilerin ilgisi yoğundu. Yarışma sonunda öğretmenlerimiz tarafından yapılan çekilişle birinciler belirlendi. Haftanın Matematikçileri başarı belgelerini aldı ve Haftanın Matematikçisi rozetlerini takma hakkı kazandı.

HAFTANIN MATEMATİKÇİLERİ;

    5-A Sınıfından; Mehmet Eren İNCE

    5-B Sınıfından; Elif Eylül ATAK

    6-A Sınıfından; Emre Saygın YURTSEVEN

    6-B Sınıfından; Elif AÇIKALIN  

    7-B Sınıfından; Gülşen Meva ÜNVER

    7-C Sınıfından; Berke ERDOĞAN

    7-D Sınıfından; Salih AKTAŞ

    8-A Sınıfından; Reyhan ÇOKAY

    8-B Sınıfından; Melih ÇAĞLIYAN

olmuştur. Bir hafta boyunca öğrencilerimiz rozetlerini göstererek yemekhanede sıra beklemeden yemeklerini alabileceklerdir. Haftanın Matematikçilerini tebrik ederiz.


Haber
:
İpek Ölçer
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Şerife YILMAZER- Ozan ÖZKAVSAL
Tarih
:
30 Kasım 2018, Cuma 21:56
Okunma
:
674 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları