Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul Kademesinde Fun Day Coşkusu Yaşandı!
Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul Kademesinde Fun Day Coşkusu Yaşandı! Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul Kademesinde Fun Day Coşkusu Yaşandı!
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Eryaman Okyanus Koleji 5. sınıf öğrencileri Fun Day gösterilerini gerçekleştirdiler. Büyük beğeni toplayan gösterilerinin ardından öğretmenleri ile şarkılar söyleyip dans ederek eğlendiler.

Okyanus Kolejlerinde yabancı dil eğitiminde öğrencilerin hem kendilerini geliştirdikleri hem de öğrendikleri dili severek kullanacakları bir bilinç yaratmak için, yaparak, yaşayarak öğrenmeyi benimseten etkinliklerle öğrenciler yıl boyu konuşma, dinleme, okuma ve yazma becerilerini geliştirirler. Öğrenciler, yabancı dili sadece dil bilgisi kuralları çerçevesinde değil, konuşma becerilerini geliştirerek kullanmaları ve öz güvenli bireyler haline gelmelerine de katkıda bulunmak adına yıl içerisinde birçok etkinlikte yer alırlar. İngilizce sunum yapma, O'MUN gibi resmi konferanslarda bulunarak ülkesini temsil etme, tiyatro oyunlarında rol alma gibi birçok etkinlikle İngilizce'yi sadece bir ders değil yaşamlarının bir parçası haline getirmeleri amaçlanır. Ortaokul kademesine yoğun İngilizce eğitimi ile giriş yapan 5.sınıf öğrencileri, sene boyunca kendilerindeki gelişimi Fun Day gösterisi ile izleyicilere de göstermiş olurlar. 

Eryaman Okyanus Koleji 5. sınıf öğrencileri Fun Day gösterisi 05.05.2018 tarihinde kademe idarecisi İpek Ölçer, İngilizce öğretmenleri ve rehber öğretmeninin velilerle gösteri öncesi keyifli sohbetler gerçekleştirdiği kokteyl ile başladı. Öğrencilerin İngilizce tiyatrolar sergiledikleri, şarkılar söyleyip dans ettiği, çocuk haklarıyla ilgili şiirler okudukları ve öğretmenleri ile yıl içerisinde yaptıkları etkinlikleri anlatan mini videoların izletildiği gösteri tüm 5. sınıf öğrencilerinin hep bir ağızdan seslendirdikleri "We Are The World" şarkısı ile son buldu. 

Başarılı gösterilerinin ardından tüm velilerin takdirini toplayan öğrencileri kademe idarecisi İpek Ölçer " Sizlerle gurur duyuyorum. Çok güzel bir gösteri çıkardınız. Sene boyunca sizlerin ve öğretmenlerinizin büyük emekleri sonucunda çok güzel bir ilerleme katettiniz. Fun Day ile bunu bizlere en iyi şekilde aktardığınızı düşünüyorum" diyerek tebrik etti. 

Bu muhteşem gösteriyi hazırlayan İngilizce öğretmenleri Neslişah Kaya, Ayşegül Kaplanoğlu, Nuray Doğan ve Yunuscan Murat Sarıaslan'a, hazırladığı dekorlarla gösterilerde görsel şöleni yaşatan Görsel Sanatlar öğretmeni Anıl Akkuş'a ve başarıları ile bizi daima gururlandıran 5. sınıf öğrencilerimize teşekkür ederiz.


Haber
:
İpek Ölçer
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
Neslişah Kaya, Yunuscan Sarıaslan, Ayşegül Kaplanoğlu, Nuray Doğan
Tarih
:
07 Mayıs 2018, Pazartesi 00:57
Okunma
:
1.177 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları