Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi Öğrencileri, Çarpanga Oyunu Oynayarak İşlem Yeteneklerini Geliştiriyor.
Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi Öğrencileri, Çarpanga Oyunu Oynayarak İşlem Yeteneklerini Geliştiriyor. Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi Öğrencileri, Çarpanga Oyunu Oynayarak İşlem Yeteneklerini Geliştiriyor.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi Öğrencileri, Çarpanga Oyunu Oynayarak Çarpma İşlem Becerileri Sayesinde Strateji Geliştirip Beyin Jimnastiği Yapıyor.

Öğrenmeyi kalıcı hale getirmenin en önemli yollarından biri, konu ile ilgili öğrencilere oyun oynatmaktır. Öğrenciler öğrenme sürecine ne kadar aktif katılırlarsa öğrenme de o kadar kalıcı olur. 
Çarpanga Oyunu; öğrencilerin matematik bilgilerini en iyi şekilde geliştirmeye faydalı olmakta, matematiği en eğlenceli şekilde öğrenmelerini sağlamaktadır.
Çift kişilik oyun seçeneğiyle, öğrencilerimiz birbirleri ile zeka savaşı yaparak, düşünme güçlerini ve yeteneklerini bu sayede artırmaktadırlar.
Matematik derslerinde, teneffüslerde oyunu oynayan öğrencilerimiz, yaptıkları yarışmalarla çok eğlendiklerini, çarpım tablosunu öğrenmekte zorluk çeken öğrencilerimiz ise oyun sayesinde çarpım tablosunu daha kolay öğrendiklerini ifade etmektedirler.

 

 


Haber
:
İpek Ölçer
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
Şerife Yılmazer
Tarih
:
10 Mart 2018, Cumartesi 00:51
Okunma
:
1.201 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları