Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi Mayıs Ayı "Türkiye Geneli OKULİSTİK Deneme Sınavı" Başarılarımız
Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi Mayıs Ayı "Türkiye Geneli OKULİSTİK Deneme Sınavı" Başarılarımız Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi Mayıs Ayı "Türkiye Geneli OKULİSTİK Deneme Sınavı" Başarılarımız
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
09/05/2018 Tarihinde Ortaokul Kademesi Öğrencilerimizin Katıldığı Türkiye Geneli OKULİSTİK Deneme Sınavında Dereceye Giren Öğrencilerimizi Tebrik Ediyoruz.

81 ilde devlet okullarının ve özel okulların katıldığı, öğrencilerin Türkiye' deki sıralamalarını görebildiği "OKULİSTİK" sınavının sonuçları açıklandı. Okulistik, güncel MEB Öğretim Programı ile %100 uyumlu olarak uygulanan bir sınav olup öğrencilere ve velilere Türkiye genelini kapsayan bir ölçme ve değerlendirme sağlamaktadır.

Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi olarak öğrencilerimizin büyük bir başarı gösterdiği bu sınavda da yine birçok dereceye imza attı.

6.sınıf öğrencimiz Efe Gümüş ile Türkiye 1.liği elde eden Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi, Etimesgut ilçesi genelinde de büyük bir başarı elde ederek adından bir kez daha söz ettirdi.

Etimesgut ilçe genelinde, Ortaokul Kademesi olarak 5,6,7. ve 8. sınıflarımızla ilçe 2.’si olduk.

5. sınıflarda ilde 34.

6. sınıflarda ilde 35.

7. sınıflarda ilde 35.

8.sınıflarda ilde 39. olan Eryaman Okyanus Koleji başarılarını taçlandırmaya devam ediyor.

Bu büyük başarılara bir kez daha imza atan öğrencilerimizi ortaokul kademe müdüremiz İpek ÖLÇER "Eryaman Okyanus Koleji olarak 2. yılımızda büyük başarılara imza attık. Öğrencilerimize olan inancım sonsuz. Daha büyük başarılara doğru da emin adımlarla ilerliyoruz. Gösterdiğiniz bu başarılar onur ve gurur verici. Bizlere bu haklı gururu tekrar tekrar yaşatan öğrencilerimize ve özveriyle emek veren öğretmenlerimize teşekkür ediyorum." diyerek tebrik etti.

Biz de Eryaman Okyanus Koleji ailesi olarak öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.


Haber
:
İpek Ölçer
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
Büşra ÖZTÜRK
Tarih
:
30 Mayıs 2018, Çarşamba 15:57
Okunma
:
1.017 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları