Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi İngilizce Dil Becerilerini Cambridge Sınavı İle Belgeliyorlar!
Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi İngilizce Dil Becerilerini Cambridge Sınavı İle Belgeliyorlar! Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi İngilizce Dil Becerilerini Cambridge Sınavı İle Belgeliyorlar!
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Cambridge sınavları, 130 farklı ülkede uygulanan ve 3 milyonu aşkın öğrencinin katıldığı sınavlardır. 1858 yılından beri uygulanan bu sınav Cambridge Üniversitesi tarafından yapılarak öğrencilerin dil becerilerini değerlendirmekte ve uluslararası geçerliliği olan sertifikalarıyla belgelendirmektedir.

Cambridge sınavları, dil eğitiminde esas alınan yazma, okuma, konuşma ve dinleme temel becerilerini ölçer. Cambridge sertifikası vize başvurularında kabul edilir ve bu sertifikaya sahip bir öğrenci dünyanın herhangi bir okulunda İngilizce seviyesini belgeleyebilir, ülkemizde ve yurtdışındaki üniversitelerin İngilizce hazırlık programlarında muaf olmak için kullanabilir.

Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul kademesi öğrencilerimizin Mayıs ayında katıldığı Cambridge sınavının sertifikaları İngilizce öğretmenlerimiz tarafından verildi.

30.05.2020 tarihinde gerçekleşecek Cambridge sınavı içinse son kayıt tarihi 28.02.2020

Sertifika alan öğrencilerimiz ise,

Pamira ERBAŞ

Ege YAYLICIOĞLU

Mert Janberk KORKMAZ'ı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

 

 


Haber
:
İpek Ölçer
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Neslişah KAYA
Tarih
:
16 Aralık 2019, Pazartesi 14:06
Okunma
:
779 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları