Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi Eko-Tim Öğrencileri ile Bitki Dikimi Etkinliği
Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi Eko-Tim Öğrencileri ile Bitki Dikimi Etkinliği Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi Eko-Tim Öğrencileri ile Bitki Dikimi Etkinliği
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi Eko-Tim öğrencileri Kendi Sınıflarının Bitkilerini Kendileri Dikerek Keyifli ve Verimli Vakit Geçirdiler.

Öğrencileri çevre konusunda bilgilendirmek, bilinçlendirmek, olumlu ve kalıcı davranış değişiklikleri kazandırmak ve sorunların çözümünde fertlerin aktif katılımlarını sağlamak çevre eğitiminin temel hedefidir.

Öğrencilerin yaparak yaşayarak doğa sevgisi ve çevre bilinci edinmeleri, çevre duyarlılığı kazanmaları amacıyla; Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi olarak Eko-Okul üyesi olan okulumuzda Koordinatör Öğretmenler Ozan Özkavsal ve Şerife Yılmazer Eko-Tim öğrencileri ile 27 Kasım Salı günü bitki dikimi gerçekleştirildi. Öğrenciler, öğretmenlerinin yönergelerine uyarak keyifle bitkilerini dikerek süslediler. Tüm öğrencilere sınıflarına ait bitkilerin bakımından sorumlu oldukları vurgulandı. Bu etkinlik kapsamında öğrencilerimiz adına sivil toplum kuruluşlarına da bağışta bulunuldu.

Öğrencilerimizi gösterdikleri çevre duyarlılığı ve doğa sevgisi için tebrik ederiz.


Haber
:
İpek Ölçer
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Şerife YILMAZER - Ozan ÖZKAVSAL
Tarih
:
01 Aralık 2018, Cumartesi 00:20
Okunma
:
714 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları