Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Ortaokul Tanıtım Toplantısı
Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Ortaokul Tanıtım Toplantısı Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Ortaokul Tanıtım Toplantısı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Yeni Eğitim Öğretim Yılının Ortaokul Tanıtım Toplantısı 15.09.2018 Tarihinde Gerçekleştirildi.

 Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi 2018-2019 Eğitim Öğretim yılının ilk konferansını 15.09.2018 Cumartesi günü gerçekleştirdi.

Kokteyl ile başlayan günün ardından Rehberlik Öğretmeni Dilek Ergene Eken’in açılış konuşması ve rehberlik birimi olarak Okyanus Koleji’nin işleyişi, yıl içerisinde yapılacak olan çalışmalarını içeren tanıtım sunumu ile devam etti. Rehberlik biriminin tanıtım sunumun ardından ortaokul kademesi öğretmenleri zümre halinde sahneye alınarak öğretmenler bireysel olarak kendilerini tanıttı. Kısa tanışma konuşmaları ve gireceği sınıflardan bahseden öğretmenlerin zümre olarak sunumları ile konferans devam etti.

Sunumlarda yıl içerisinde gerçekleştirilen ve gerçekleştirilecek olan ders işleyişi, materyal kullanımı, etkinlikler, kaynak kitaplar, yarışmalar, sınavlar, müfredat değişiklikleri, merkezi sınavlar vb. konular hakkında bilgiler verildi. Okyanus Kolejlerinde İngilizce eğitimi ile başlayan sunumlar, Yetenek ve Kulüp dersleri, Bilişim Teknolojileri ve Yazılım-Kodlama, Fen Bilimleri, Matematik, Türkçe, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ve son olarak Sosyal Bilgiler derslerinin tanıtım sunumları ile son buldu.

Bugüne katılım gösteren ve öğretmenlerimizi sabırla dinleyen tüm velilerimize, yaptıkları sunumları için ortaokul kademesinin tüm öğretmenlerine teşekkür ederiz.

Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi olarak 2018-2019 Eğitim Öğretim yılında tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.


Haber
:
İpek Ölçer
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
Yakup KIZILKAYA
Tarih
:
15 Eylül 2018, Cumartesi 19:27
Okunma
:
1.331 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları