Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı 5.Sınıflar Veli Toplantısı
Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı 5.Sınıflar Veli Toplantısı Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı 5.Sınıflar Veli Toplantısı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi 5.Sınıflar 1.Dönem Veli Toplantısı % 90'a varan bir katılım ile gerçekleşti.

Eryaman Okyanus Koleji ortaokul kademesinde 12 Kasım 2016 Cumartesi günü 5.sınıfların veli toplantısı, ortaokul katında hazırlanan kokteyl ile başladı. Kokteylin ardından toplantı, sınıf danışman öğretmenlerin sunum ve genel sınıf değerlendirmesi ile başladı.

Sınıf danışman öğretmenlerinden ara karnelerini alan veliler genel değerlendirmenin ardından branş öğretmenleri ile " bire bir " görüşerek öğrencileri hakkında detaylı bilgi alma fırsatını buldular.

Toplantıda öğrencilerin eksik kazanımları ve buna bağlı olarak velilerimizin öğrencilerine ve öğretmenlerimize destek amaçlı izlenilmesi gereken tutum ve davranışları, öğrencilerin genel olarak not durumları ve öğrencilerimizin başarılarını artırmak adına öğretmenlerimizle görüşmeleri gün boyu devam etti.

Branş öğretmenleri tarafından öğrencilerin dersteki durumları hakkında ayrıntılı bir şekilde " Bire bir " bilgilendirilen veliler, öğrencilerinin "Eryaman Okyanus Koleji" çatısı altında olmalarından dolayı çok mutlu olduklarını aktararak öğretmenlerimize ve ortaokul idarecimize teşekkürlerini sunarak toplantıdan ayrıldılar. 

Saat 09.30'da sınıf sınıf başlayan veli toplantısı ortaokul velilerimizin yoğun katılımı ile 19.00'a kadar sürdü.


Haber
:
İpek Ölçer
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Murat Kasapoğlu
Tarih
:
14 Kasım 2016, Pazartesi 10:16
Okunma
:
2.120 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları