Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Eryaman Okyanus Koleji Dünya Çocuk Kitapları Haftası Etkinliği
Eryaman Okyanus Koleji Dünya Çocuk Kitapları Haftası Etkinliği Eryaman Okyanus Koleji Dünya Çocuk Kitapları Haftası Etkinliği
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Dünya Çocuk Kitapları Haftası kapsamında düzenlenen etkinliklerde ortaokul 7/A sınıfı öğrencimiz Melis Uzunöz ilkokul 1. sınıf öğrencilerimize kitap okudu.

Çocuklara okuma alışkanlığı kazandırmak ve çocukların kitap sevgisini artırmak için her yıl kasım ayının ikinci pazartesi günü ile başlayan hafta "Dünya Çocuk Kitapları Haftası" olarak kutlanır. Ülkemizde 1947 yılından beri kutlanmakta olan Dünya Çocuk Kitapları Haftası'nda kitaplar armağan edilir, kitaplıklar düzenlenir ve zenginleştirilir.             

Okulumuzda Dünya Çocuk Kitapları Haftası kapsamında ilk gün Türkçe Zümresince pano hazırlanmış, 15/11/2016 Salı günü 7/A sınıfı öğrencilerimizden Melis Uzunöz tarafından 1. sınıf öğrencilerimize kitap okunmuştur. On Beş Türk Masalı adlı eserden bölümler okuyan öğrencimiz, arkadaşları tarafından ilgiyle dinlenmiştir. Hafta boyunca anaokulu ve ilkokul kademesi öğrencilerimize masal dinletisi devam edecektir.

Kitap okumak sadece bir haftayla sınırlı kalmamalı, tüm hayatımıza yayılacak bir alışkanlık hâline gelmeli ve okuyacağımız her bir kitabın bizlere farklı ufuklar açacağı unutulmamalıdır.


Haber
:
İpek Ölçer
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Ozan KURT
Tarih
:
16 Kasım 2016, Çarşamba 12:18
Okunma
:
1.261 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları