Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | 7. Sınıflar Arası VI. Münazara Turnuvası Büyük Bir Heyecanla Başladı
7. Sınıflar Arası VI. Münazara Turnuvası Büyük Bir Heyecanla Başladı 7. Sınıflar Arası VI. Münazara Turnuvası Büyük Bir Heyecanla Başladı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Sınıflar Kendilerini Temsil Edecek Takımları Belirledi

Okyanus Kolejleri Türkçe zümresi olarak artık gelenekselleştirdiğimiz bir yarışma haline gelen turnuvamız olan "7. SINIFLAR ARASI VI. MÜNAZARA TURNUVASI" başladı.

Münazara turnuvasındaki amaç kişiliklerinin gelişimi açısından en kritik dönemlerden birinde olan çocuklarımızı kendini iyi ifade edebilen, inandığı düşünceyi doğru savunabilen, öz güveni sağlam bireyler olarak yetiştirebilmek. Bu amaç doğrultusunda yaptığımız yarışma önce kampüs birincilerinin belirlenmesi daha sonra ise kampüsler arasında yapılan basamaklarla finale ulaşılması şeklinde tamamlanacaktır.

Sınıflarımızda yarışmaya katılmak isteyen öğrencilerimizle gruplar belirlendi ve yapılan çalışmaların ardından ilk eleme 10.10.2019 Perşembe günü yapıldı.

7-A ve 7-B şubeleri kendilerini temsil edecek takımları belirlemiş oldular.

Araştırma yapmanın ve fikirlerini açıkça dile getirmenin mutluluğunu yaşayan öğrencilerimizi kutluyor ve onlara final yolunda başarılar diliyoruz.

Türkçe Zümresi


Haber
:
İpek Ölçer
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Pelin Koyuncu, Şafak Özbek
Tarih
:
10 Ekim 2019, Perşembe 20:37
Okunma
:
858 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları